TUNNETAIDETERAPIA – Worshop la 29.8.2020

Aloitan syksyllä 2020 ryhmäterapia harjoitukset Tunnetaideterapia koulutukseeni liittyen. Tunnetaideterapia ei varsinaisesti liity millään tavalla itse taiteen tuottamiseen, vaan tämän menetelmän pääroolissa ovat selkeät kirkkaat värit ja niiden kanssa työskentely. Tunnetaideterapia- ajattelumallin mukaan koemme maailman värien kautta ja näin ollen jokaisella tunnekokemuksellamme on väri, jonka mukaan tämä tunne on varastoitunut kehomuistiimme mukaan. Värin kohtaamalla tunnetaideterapia ryhmässä, pääset kohtaamaan myös tuon tunteen, joka on ollut varastoitunut kehoosi jostain aikaisemmasta kokemuksestasi.

Alla olevasta linistä pääset lukemaan hieman lisää workshopin sisällöstä:

TUNNETAIDETERAPIA – Workshop

Sydämellisesti tervetuloa kokeilemaan! 

Arviointi
product image
Käyttäjien arvio
no rating based on 0 votes
Nimi
Tunnetaideterapia