Sydämesi unelma

35,00 

Tervetuloa mukaan tähän ihanaan Sydämesi unelma -koulutukseen. Koulutus toteutetaan 2 viikon verkkokoulutuksena.  Koulutuksen aikana ohjaan sinut askel askeleelta oman unelmasi äärelle ja autan sinua muodostamaan tukevan sekä vahvan pohjan oman sydämesi unelmille kaikkia tulevia kokemuksiasi sekä kohtaamisiasi ajatellen. Tästä koulutuksesta tulee olemaan suuri apu sinulle tästä hetkestä eteenpäin kaikille tuleville vuosille. Verkkokoulutuksen lisäksi sinulla on mahdollisuus liittyä yksityiseen Facebook-ryhmään, joka on luotu koulutukseen osallistujille sosiaaliseksi verkostoksi ja tueksi oppimiselle. Koulutus antaa sinulle ikuisen oikeuden opetusvideoihin, joten sinun on helppo palata yhä uudelleen videoiden ääreen. Sydämellisesti tervetuloa mukaan, koulutus alkaa heti ostosi jälkeen.

Kuvaus

Koulutus on luoto 2018 vuoden alussa ja tämän vuoksi koulutuksen ensimmäisisssä videoissa viitataan 2018 vuoden näkymiin. Koulutuksen sisältö on kuitenkin ajatonta ja videoissa esiin nostettut aiheet ohjaavat sinua tarkastelemaan omaa elämääsi yhä syvemmin. Koulutus mahdollistaa sinun tulla yhä tietoisemmaksi oman elämäsi asetelmista sekä kaikista niistä asioista, jotka vaikuttavat omaan olemukseesi sekä elämäsi kulkuun. Koulutuksen tarkoitus on muistuttaa sinua kaikesta siitä hyvästä, jota tällä hetkellä jo kannat sydämessäsi ja antaa sinulle uuden näkökulman perinteiseen unelmakartan tekoon.

Arviointi
product image
Arvostelu
1star1star1star1star1star
Käyttäjien arvio
3.5 based on 14 votes
Myyjä
Sydämen Saaga
Nimi
Sydämesi unelma 2018
Hinta
EUR 35
Saatavuus
Available in Stock

3 arviota tuotteelle Sydämesi unelma

 1. tuula.pitkanen (varmistettu kirjoittaja)

  Koulutus oli yllättävä, todella monipuolinen ja paljon asiaa sisältävä aivan ihana kokonaisuus. Reijan selkeä ja innostava tyyli antaa itsellekin aina uutta innostusta asioihin. Visualisaatiot ja tehtävät nostivat sydämen toiveita päivätietoisuuteen saakka. Ja Facebook-ryhmä on todellä hyvä lisä oppimiseen ja kokemusten jakamiseen ja sielläkin Reija piti meistä hyvää huolta. <3

  Kiitos Reija tästä ihanasta koulutuksesta! <3 <3 <3

 2. kirsi.vuorenmaa (varmistettu kirjoittaja)

  Todella monipuolinen koulutus jonka arvo on moninkertainen hintaansa nähden. Enpä arvannut koulutuksen alussa että elämää käydään näin monesta eri näkökulmasta läpi ja tämä oli vain positiivinen asia.
  Ja visualisaatiot olivat ihania❣️

  Reija osaa tuoda asiat niin selkeästi esille. Koulutus ei jää pelkästään videoihin vaan jatkuu myös niiden ulkopuolella Facebook-ryhmässä. Sielläkin Reija on sydämestään mukana vastaamassa kommentteihin ja kysymyksiin<3

  Ihana koulutus, kiitos Reija <3<3<3

 3. eva.jamia1 (varmistettu kirjoittaja)

  Koulutus on niin ihana..sydäntä avaava, ja suuria oivalluksia antava.
  Ja mikä mielestäni hienointa, itselläni tämä avasi suurta ymmärrystä omaa sisintäni ja ympäröivää maailmaa kohtaan…sitä maailmaa jota itse heijastan. Sisäinen Valoni syttyi kirkkaammin näkemään niitä omia tukoksiani itsessäni ja ajatusmaailmassani jotka heijastavat elämääni asioita jotka haluan kääntää paremmaksi.
  Kaikki todellakin lähtee meistä itsestämme..olen kyllä tämän aina tiennyt mutta aina se tieto ei riitä..tarvitaan myös syvä ymmärrys <3 Ja sen lahjan tämä Koulutus minulle antoi. Lahjan joka löytyi omasta sydämestäni.

  Reijalla on rakkaudellinen ja maanläheinen, selkeä tapa opettaa käyttämään niitä omia työkaluja elämässä ja ihanat visuaalisaatiot ovat hyvin avaavia ja todella voimakkaita.

  Opittavaa vielä riittää ja matka jatkuu mutta kuten Reija sanoo..kiire ei ole mihinkään 🙂

  Suuri Kiitollisuus sydämessäni Reijaa ja koko Universumia kohtaan jatkan kulkua omalla sydämen polullani <3 <3 <3

  Kiitos Reija kun olet <3 <3 <3

  Ajatellaan ja tunnetaan asiat aina hyvin

  -Eva

Lisää arvio