Mount Shasta 2019 matka

400,00 

Varasto loppu

MOUNT SHASTA 2019 – koe aito itsesi 04. – 14.06.2019

Tervetuloa mukaan tälle huikealle matkalle kokemaan aito itsesi. Matka järjestetään kesäkuussa 2019 ja ohjaajinasi matkalla toimivat Reija Lammi ja Sirpa Pihlajaniemi.

Mount Shasta on yksi ainutlaatuisista energiapaikoista maailmassa ja sijaitsee Pohjois-Kaliforniassa. Olemme järjestäneet matkoja Shastalle jo vuodesta 2013 lähtien omiin koulutuksiimme liittyen ja nyt olemme avanneet tämän mahdollisuuden jokaiselle, joka tuon vuoren kutsun sydämessään kuulee ja jokaiselle, joka haluaa kokea itsensä aivan uudella tavalla. Tällä matkalla voit kokea ensikosketuksen siihen, millaista on elää elämääsi aidossa olemuksessasi. Shastalla saat olla olemassa vain itsellesi ja pääset ohjatusti tutustumaan useisiin alueen voimapaikkoihin ja ainutlaatuiseen ikiaikaiseen luontoon.

 

Varasto loppu

Osasto:

Kuvaus

Mount Shasta matka, jonka matkaohjelmaan sisältyy mm. retkiä luonnossa, vesiputouksilla, voimapaikoilla ja tietysti itse vuorella. Lisäksi teemme harjoituksia ja osallistumme paikallisiin tapahtumiin, jotka vievät sinua lähemmäs omaa ihmeellistä itseäsi. Emme tee varsinaisia pitkiä vaelluksia, joten normaalikuntoisena pärjäät mainiosti. Tarkka ohjelma ilmoitetaan syksyn 2018 aikana. 

Hinnat:

Matkan hinta on 3400 €/hlö 

Ilmoittautumismaksu on 400€  ja loppusumma maksetaan 28.02.19.
(ilmoittautumismaksua ei palauteta – ilmoittautuminen on sitova!)

Hinta sisältää lennot, yhteismajoituksen, vuokra-auton kuljetuksineen, 5 retkipäivää.

Suosittelemme ottamaan henkilökohtaisen matkavakuutuksen koko matkan ajaksi.

Mount Shasta Matka toteutuu ajalle 03.- 15.6.2019

Lisätiedot matkasta ja ohjaajista löydät https://enchantedlife.fi/ ja https://reijalammi.com Voit myös soittaa Sirpalle 050-4919624 ja kysyä lisää. Parhaiten tavoitat arkisin kello 17 jälkeen.

Sydämellisesti tervetuloa mukaan tälle huikealle matkalle,

Reija ja Sirpa ♥

LUE LISÄÄ MATKASTA TÄÄLTÄ: MOUNT SHASTA 

MATKAESITTEEN SAAT TÄSTÄ: MOUNT SHASTA

Arviointi
product image
Arvostelu
1star1star1star1star1star
Käyttäjien arvio
5 based on 2 votes
Myyjä
Reija Lammi
Nimi
Mount Shasta 2019 matka
Hinta
EUR 400
Saatavuus
Available in Stock