Tulkinta

Sydämellisesti tervetuloa tämän pienen tulkinta -videon äärelle!

Suosittelen tulostamaan piirrustukseni itsellesi ennen videon kuuntelun aloitusta. Jos tulostus ei ole mahdollista, voit ladata piirrustukseni tietokoneellesi ja avata sen toiseen ikkunaan samalla ennen, kuin alat kuuntelemaan tulkintaa. Tämä antaa sinulle paremman mahdollisuuden tarkkailla kuvaa samalla, kun kuuntelet tulkintaani kuvasta. Tämä mahdollistaa sinulle myös omien oivallusten esiin nousemisen puheeni myötä ja näin voit kirjoittaa oivallukset alas suoraan tulostetulle paperille tai omaan muistivihkoosi. Piirrustukseni pääset lataamaan seuraavasta valikosta tämän tervetuloa- valikon alta. 

Toivon sinulle mukavaa matkaa tulkinnan äärelle ja paljon oivalluksia sekä vahvistuksia omille tunteillesi. 

Sydänhalauksin, Reija 

Tämän alla olevan linkin kautta pääset lataamaan kuvan piirrustuksestani koneellesi. Ota minuun yhteyttä, jos jostain syystä et pääse lataamaan kuvaa. Kuva on saatavilla PNG- kuvatiedostona tai Pdf – tiedostona. 

KARNEOLI – PNG – kuvatietosto

KARNEOLI – Pdf -tiedosto

Tähän alle olen listannut muutaman kysymyksen, joita voit pohtia itseksesi piirrustuksen äärellä: 

  1. Millaisia tunteita sinussa nousee esiin, kun katselet rauhassa piirrustusta? (iloa, surua, haikeutta, ärtymystä, pelkoa, rakkautta)
  2. Millaisia muistoja piirrustus ja tulkinta nostavat sinussa esiin? ( lapsuus, jokin kohtaaminen, jokin ihminen, jokin tilanne)
  3. Millaisia ajatuksia piirrustus ja tulkinta tuovat sinulle tulevaisuuttasi ajatellen? (haaveet, toiveet, unelmat )
  4. Antaako tulkinta sinulle vahvistuksen aikaisempiin pohdintoihin? ( aikaisemmat tai tämän hetkiset kokemukset )
  5. Toiko tulkinta sinulle esiin uusia asioita pohdittavaksi? (oivallukset, uudet näkökulmat, uusi ymmärrys)
  6. Mikä osa tulkinnasta kosketti sinua eniten? ( tällä voi olla erityinen merkitys juuri tässä hetkessä )
  7. Nousiko piirrustuksesta esiin jokin tietty väri, johon kiinnitit huomiota? (Tällä voi olla erityinen merkitys juuri tässä hetkessä )
  8. Mitä ajatuksia ja tuntemuksia itsessäsi heräsi yllä olevien apukysymysetn lisäksi? 

Kysymykset auttavat sinua huomioimaan omat tunteesi sekä ajatuksesi. Näin sinun on helpompi päästä käsiksi siihen, minkä vuoksi juuri tämä kuva ja tämä tulkinta kutsui sinua puoleensa. Kysymykset on tarkoitettu vain itsepohdintaa varten, mutta voit halutettasi jakaa ajatuksesi myös muiden luettavaksi kommenttikenttään. 

Kaikki oikeudet videoon pidätetään. Mitään tämän videon osaa ei saa jäljentää, kopioida, tallentaa eikä luovuttaa julkaistavaksi missään muodossa, eikä millään menetelmällä – graafisella, sähköisellä, mekaanisella, eu myöskään valokuvaamalla, nauhoittamalla eikä millään muullakaan tiedontallennus- tai hakujärjestelmällä ilman Reija Lammin myöntämää kirjallista lupaa, paitsi milloin laki sallii.

Sinulla on ikuinen katselu- sekä kuunteluoikeus videoon ja voit palata sen äärelle niin usein ja niin kauan kuin sinusta siltä tuntuu ja video on verkkokaupassani saatavilla. Pyytäisin sinua kuitenkin kunnioittamaan tekijänoikeuslakia ja nauttimaan tästä videosta ainoastaan henkilökohtaisesti. Videon kopiointi ja jakaminen ei ole sallittua.