ELÄMÄ JOHDATTELEE MEITÄ ETEENPÄIN

Uskotko, että elämässäsi tapahtuvat asiat tuodaan kohdallesi jonkin tietyn asian vuoksi?
Omalla kohdallani tämä on tapahtunut useampaankin otteeseen. Monesti  en ole ollut millään tavalla
tietoinen siitä
miten tärkeä tuo tapahtuma tai kohtaaminen tulisi olemaan koko loppuelämäni kannalta.
Elämä ohjailee meitä koko ajan eteenpäin sisältämme kumpuavien kiinnostuksen kohteiden,
eteemme avautuvien mahdollisuuksien sekä elämäämme tuotujen ihmisten mukaan.
Myös sinut on nyt johdateltu juuri tähän hetkeen,
näille minun sivuilleni ja jostain hyvin erityisestä syystä.
Ehkä olet saapunut siihen kohtaa elämääsi, että olet valmis vastaanottamaan
kaiken sen tiedon, jonka tarvitsetkin juuri nyt. Minäkin olen kohdannut tällaisia hetkiä pitkin elämääni
ja kaikki nuo kohdalleni tuodut tapahtumat sekä ihmiset ovat johdatelleet minut rakentamaan
nämä sivut sekä palvelut juurikin sinun tarpeitasi varten.
Omien kokemusteni myötä haluan auttaa sinua löytämään oman vahvuutesi –
oman sisäisen tasapainosi, sillä sinä olet erityinen ja hyvin tärkeä osa koko tätä kokonaisuutta.
Olipa tilanteesi tällä hetkellä millainen tahansa, niin luota siihen, että olet juuri nyt siinä kohtaa elämääsi
kuin sinun pitääkin olla. Olet valinnut syntyä juurikin tähän aikaan ja olet tehnyt tietoisen
valinnan syntyä juurikin suomeen,joten sinulla on merkitystä
ja se mitä kannat mukanasi on suuri lahja maailmalle.
Me jokainen kuljemme oman näköisen polkumme, ja aika ajoin luoksemme ohjataan ihmisiä,
jotka osoittavat meille uuden suunnan. Muutos on luonnollinen osa kasvuamme ja se mahdollistaa
meille uusia ihania seikkailuja. Elämä tarjoaa meille loputtomasti erilaisia vaihtoehtoja ja se mitä sinun tulee tehdä
on vain kuunnella omaa sydäntäsi ja kulkea elämän virran mukana sinne, minne sydämesi sinua ohjaa.
Joten kysynkin nyt sinulta miltä sydämessäsi tuntuu juuri nyt?
Oletko valmis kääntämään katseesi uuteen suuntaan
ja oppimaan jotain uutta itsestäsi?

Maailma ympärillämme muokkaa koko ajan omia uskomuksiamme itsestämme

OMAN SYDÄMESI VIISAUS 

Älä anna muiden määritellä liian paljon sitä kuka sinä olet

Rakkaus 

Rakkaus on ollut minulle aina suuri mysteeri, eikä rakkaus ole tarkoittanut omassa elämässäni yksinomaan aina positiivisia asioita. Monien vuosien ajan liitin rakkauteen hyvin ristiriitaisia käsityksiä sen myötä mitä olin ympäristöstäni oppinut. Koin rakkauden kokonaisuudessaan hyvin hämmentävänä, monimutkaisena sekä haastavana asiana. Aivan kuin en olisi ymmärtänyt koko rakkauden määritelmää ollenkaan. 

Tuntui aivan kuin ihmiset olisivat asettaneet rakkaudelle liian paljon sääntöjä siiitä miten, koska ja kenelle sitä voisi antaa ja keneltä vastaanottaa. Minulla oli todellisia haasteita oppia kaikkia noita sääntöjä, koska itse olisin vain halunnut avoimesti rakastaa ja näyttää sen myös maailmalle – niin kuin lapset usein tekevät. Näiden erilaisten sääntöjen vuoksi rakkauden vastaanottaminen ja antaminen on varmaan tuntunutkin välillä niin haastavalta.

Tähän asiaan tuli kuitenkin muutos vuonna 2011, kun minulle tuotiin ensimmäistä kertaa esiin, että voisin opettaa ihmisille rakkaudesta. Tämä ajatus tuntui tuolloin hieman hölmöltä ja sai minut esittämään kysymyksen itsellesi, että ”Mitä ihmettä minä osaisin opettaa muille rakkaudesta?”.  Koko universumi tuntui kuitenkin olevan innoissaan tästä ajatuksesta ja niin eteeni alkoi ilmestymään yhä uudelleen toisenlaisia kokemuksia rakkaudesta. Nämä lukuisat uudet kokemukset auttoivat minua oivaltamaan miksi en ollut ymmärtänyt sitä rakkautta, jota olin elämässäni nähnyt ja kokenut siihen mennessä. Tämä uusi tunnemaailma, jota pääsin uudesta näkökulmista kokemaan, ei näyttänyt asettavan rakkaudelle minkäänlaisia rajoja.  Olin täysin unohtanut tämänkaltaisen rajattoman maailman. Olin unohtanut, että rakkaus on vapaasti eteenpäin virtaava tarina, jonka mukaan luomme omaa elämäämme eteenpäin, joka ikinen hetki. Miten ihanaa onkaan ollut jälleen muistaa tuo aito sydämen tunne. Nyt ymmärrän paremmin millainen pyyntö minulle on esitetty. Oman matkani vuoksi, minulla on nyt mahdollisuus näyttää myös muille miten he voivat luoda omaa sydämensä tarinaa, vapaasti, ilman turhia sääntöjä, joka ikinen hetki heidän omassa elämässään. Se rakkaus, jota kannamme mukanamme, on suuri lahja maailmalle. Meidän tulee kuitenkin ensin tunnistaa tuo rakkaus itsessämme ja hyväksyä se sitten täysin osaksi itseämme.

Elämänilo 

Ilo ja innostus elämää kohtaan ovat olleet mukanani alkumetreiltä saakka. Olen kokenut elämän aina valtavana seikkailuna ja maailmana, jossa minun on mahdollisuus kokea ihmeellisiä asioita. Rakastan nauraa sydämeni pohjasta ja tiedän, että yhteen ainoaan hymyyn voi sisältyä koko maailman kauneus. Ilo on kuin polttoainetta rakkaudelle, jota voit tuntea elämässäsi. Iloisuus maksimoi hyvän olon tunteet ja antaa elämään valtavan määrän energiaa.
Olen vihdoin ymmärtänyt miten tärkeää minun on löytää ilon aiheita elämääni. Ilo ja onnellisuus ovat kuitenkin jotain paljon syvempää kuin vain pelkkää sydämestä kumpuavaa naurua. Ilo tuottaa kehoon hyvää oloa ja hyvä olo tuottaa mieleemme onnellisuutta ja silloin, kun olemme onnellisia, meidän on myös helpompi tuntea kiitollisuutta kaikkea kokemaamme kohtaan. Iloiset ja onnellisuutta tuottavat hetket auttavat meitä siis tuntemaan enemmän kiitollisuutta elämäämme kohtaan ja kiitollisuus elämäämme kohtaan tuo luoksemme yhä enemmän iloa tuottavia kokemuksia. Miten ihanan ketjureaktion ilo saakaan aikaan omassa elämässämme. Tämä on yksi tärkeimmistä aihealueista omassa elämässäni, josta aion pitää kiinni ja suosittelen lämpimästi myös sinulle tämän osa-alueen liittämistä mukaan omaan elämääsi, sillä se tulee muuttamaan elämääsi tavoilla, joita et ole osannut kuvitellakaan. Anna ilon siis kummuta vapaasti esiin sydämestäsi ja herättää koko kehojärjestelmäsi eloon.

Vapaus

Olin aina kuvitellut itseni valtavan vapaaksi, kunnes vuosia sitten oivalsin kaikki ne muurit, jotka olin rakentanut ympärilleni. Nämä muurit, joita olin itselleni rakentanut, auttoivat minua kontrolloimaan omaa maailmaani. Tämä ei ollut kuitenkaan ainut asia elämässäni, jota olin oppinut kontrolloimaan. Se mitä en ollut ymmärtänyt oli se, että olin oppinut myös kontrolloimaan sitä vapaasti virtaavaa elämää, joka olisi tuonut minulle todellisen vapauden.
Ymmärsin yhtäkkiä eläneeni valheellisessa vapaudessa ja minun oli helppo nähdä miten se rajoitti omaa elämääni. Tästä alkoi tutkimusmatkani omaan sisäiseen maailmaani ja siihen uskomusjärjestelmään, jonka olin itselleni luonut kaikkien aiempien kokemusteni myötä. Pääsin oppimaan tunteista ja tunnekokemuksista, joita valvomalla sekä ennakoimalla olin oppinut rajoittamaan elämääni. Ymmärsin yhtäkkiä miten paljon kontrolloinkaan omaa elämääni ja omia tunteitani.
Tämä sisäinen tutkimusmatkani auttoi minua ymmärtämään miten voisin tulkita tätä itserakentamaani suojaverkkoa ja huomasin miten paljon vapautuneempi olo minulle tuli kerta kerran jälkeen, kun olin päässyt kiinni johonkin elämääni rajoittavaan uskomukseen. Uteliaisuus omia rajojani kohtaan sekä rohkeus murtaa näitä itserakentamiani raja-aitoja, auttoi minua päästämään irti suurimmista peloistani ja jokaisen pelon voitettuani, elämääni vapautui valtava määrä uutta energiaa. Sydämeni oli avautumassa ja tunsin miten paljon vapaammin energia pääsi liikkumaan koko valtavassa kehojärjestelmässäni. En voisi koskaan olla itselleni kiitollisempi omasta rohkeudestani tutkia omaa elämääni ja kaikkia niitä rakenteita, joita olin omalle elämälleni rakentanut. Kontrollin sijaan opettelin kuuntelemaan sydämeni hienovaraisia kuiskauksia ja sallimaan elämän tapahtua minulle juuri sellaisena kuin se eteeni tuotaisiin ja millaisen vapauden se onkaan tuonut elämääni mukaan. En elä enää itserakentamassani vapaudessa, vaan olen oppinut kulkemaan elämänvirran mukaan, luottaen täysin siihen, että mihin ikinä elämä minut ohjaakaan, niin se tulee olemaan juuri oikea kokemus ja juuri oikea tapahtuma oman kasvuni kannalta.

Sinua ohjataan koko ajan lähemmäksi omaa itseäsi

OMAN SYDÄMESI VIISAUS 

Kaikki, mitä ikinä tarvitsetkaan, löytyy aina omasta sydämestäsi

Sieluni jalanjäljillä

Yksi ainut uni muutti koko elämäni suunnan ja haluaisin jakaa sen nyt myös sinulle. Tuossa unessa kävelin eteenpäin melkein umpeen kasvaneessa tiheässä metsässä. Kulkeminen eteenpäin oli todella haastavaa ja jouduin koko ajan työntämään oksia ja risuja pois tieltäni sekä kurkottelemaan tielleni kaatuneiden puunrunkojen yli. Olin valtavan väsynyt ja minusta tuntui kuin en olisi jaksanut tarpoa eteenpäin tuolla metsässä enää metriäkään.
Saavuin kuitenkin juuri tuolla hetkellä, kun olin jo valmis luovuttamaan, pienen puron äärelle. Vastarannalla näkyi selkeä metsäpolku, joka jatkui kauas silmän kantamattomiin kohti ihanaa aurinkoista maisemaa. Metsä tuon polun varrella oli huoliteltu ja hyvin hoidettu, se oli kuin vastakohta sille metsätaipaleella, jonka läpi olin juuri taistellut tieni esiin tuon pienen puron rannalle. Huomasin pian vastarannalla pienet hohtavat jalan jäljet ja ihastelin niiden puhdasta valoa sekä sitä, miten kirkkaasti ne sädehtivät. En voinut vastustaa kiusausta hypätä tuon pienen puron yli katsomaan noita jalan jälkiä lähemmin. Hypätessäni kohti noita hohtavia jalanjälkiä huomasin laskeutuvani täysin noiden jalanjälkien päälle ja valtava humahdus kävi läpi koko kehoni. Katsoin jalkoihini ja näin miten jalkani hohtivat, oli aivan kuin olisin hypännyt suoraa omiin valokenkiini. Näin miten eteeni alkoi ilmestymään uudelleen hohtavia valojälkiä ja ne kulkivat tuota selkeää ja puhdasta metsäpolkua pitkin eteenpäin kohti ihanaa aurinkoista maisemaa. Tunsin valtavaa iloa koko olemuksessani ja lähdin seuraamaan kevyin askelin noita hohtavia valojälkiä eteenpäin. Ymmärsin tuolloin vuosia sitten unesta herättyäni, että olin vihdoin päässyt yhdistymään oman sieluni kanssa ja tiesin, että tulisin kuulemaan sydämeni ohjauksen myös selkeämmin tuosta hetkestä eteenpäin.

Oma elämäntehtäväni 

Olen vihdoin ymmärtänyt, että minun elämäntehtäväni liittyy siihen, että osaan tehdä itseni onnelliseksi. Tästä on tullut yksi tärkein päämäärä elämääni. Haluaisitko kuulla miksi pidän omaa onnellisuuttani niin tärkeänä? Uskon, että muutos maailmaa lähtee aina omasta itsestämme. Ajatuksemme, tunteemme sekä tapamme katsoa maailmaa luovat oman todellisuutemme. Näin ollen me luomme oman elämämme omien uskomustemme ja tunteidemme mukaan.
Se mitä näemme ympärillämme kuvastaa sitä tunnemaailmaa, jota ylläpidämme sisällämme. Tässä piilee oman elämäntehtäväni koko kauneus. Tutkimalla omia uskomuksiani ja tutustumalla omaan tunnemaailmaani, voin päästä käsiksi niihin ajatuksiin ja käytösmalleihin, jotka eivät palvele enää minua eikä sitä maailmaa, jossa haluaisin nähdä itseni elävän. Muuttamalla omia tapojani elää sekä kokea maailmaa, myös maailma ympärilläni muuttuu ja voin tuntea olevani onnellisempi.
Ollessamme onnellisempia, voimme automaattisesti jakaa hyvää oloamme myös kaikkialle missä kuljemmekin ja omalla tasapainoisella energiallamme voimme näin ollen auttaa myös muita kokemaan tasapainoa elämässään, vaikka vain tuon pienen tovin verran kohdatessamme. Tuo pieni tovi voi kuitenkin muuttaa koko maailmamme, jos se tulee kohdallemme juuri oikeaan aikaan. Minä tiedän mistä puhun, koska olen päässyt kokemaan myös itse tällaisen tasapainoisen henkilön läsnäolon vaikutuksen itseeni. Tällaisen henkilön läsnäolo tekee myös oman oloni aina hyvin mukavaksi ja turvalliseksi. Tämän vuoksi oma elämäntehtäväni liittyy läheisesti omaan onnellisuuteeni, koska tiedän miten paljon voin vaikuttaa maailmaan oman sisäisen tasapainoni kautta. Nautin siitä, että voin jakaa omaa hyvää oloani eteenpäin ja koskettaa tällä tavoin ihmisten sydämiä. Minulla ei siis ole tarvetta muuttaa sinua eikä ohjata sinua oikeaan suuntaan, vaan omien palvelujeni myötä haluan antaa sinulle vain pienen mahdollisuuden kokea se maailma, johon itse olen päässyt tutustumaan tämän oman tietoisemman elämänkokemukseni myötä.