VUODEN 2019 MATKA NYT SAATAVILLA! 
– Myynti vuodelle 2019 on alkanut – 

MAUI – Hawaii

Ensimmäinen matka Hawaijille, Mauin saarelle, toteutuu keväällä 2019. Tämän matkan aikana pääset kokemaan miten sydämesi herää eloon ja miten koko olemuksesi täyttyy lapsenomaisella ilolla sekä innostuksella. Hawaijin saaret muodostuvat seitsemästä erillisestä saaresta, joiden uskotaan edustavan seitsemää peruschakraamme. Maui ylläpitää energioillaan sydämen iloa sekä intohimoa elämää kohtaan edustaen näin 2.chakraamme. 

Hawain matka

Mauin energiat liitämme läheisesti sydäntietoisuuteen, koska et pääse välttymään kaikilta niiltä uskomattomilta kokemuksilta, joita tunnet matkan aikana syvällä sydämessäsi. Mauilla yhdistyy kaikki mahdolliset elementit, joista maailmamme on koostunut; vesi, ilma, tuli sekä runsautta huokuva maaperä. Runsaus onkin ehkä paras sana kuvaamaan Mauia, koska saari tarjoaa sinulle niin avokätisesti ja runsaasti erilaisia kokemuksia eteesi. Muinaiset viisaudet elämän luomisesta uinuvat edelleen näiden vehreiden laaksojen syvyyksissä ja matkan aikana sinulle avautuu eteesi enemmän kuin runsaasti mahdollisuuksia vastaanottaa tätä viisautta itsellesi. Maui antaa sinulle mitä parhaimmat mahdollisuudet laajentaa omaa tietoisuuttasi sydämesi kautta maailmaa aistien. 

Aloha

Koe aito Aloha

Ensimmäinen kokemuksesi saapuessasi Hawaijille tulee varmastikin olemaan lämmin ja sydämellinen tervehdys ALOHA. Tätä sanaa pidetään tänä päivänä yleisenä tervehdyksenä, mutta siihen liittyy paljon syvempääkin viisautta. Todellisuudessa ALOHA tarkoittaa elämäntapaa tai tapaa tuoda omat parhaat ominaisuutemme esiin. Aloha sana voidaan eritellä moneen erilaiseen osaa ja se kantaa mukanaan useita erilaisia merkityksiä. 

ALO sanan alussa tarkoittaa läsnäoloa, todellista mukana oloa ja osallistumista meneillä olevaan hetkeen. HA sen sijaan edustaa elämän henkeä, oman sielumme sekä sielukipinämme läsnäoloa tuossa hetkessä. Tämän myötä Aloha- tervehdys on enemmänkin laajemman tietoisuuden läsnäolon tunnistamista ja yhdistymistä jokaisessa kohtaamassamme tilanteessa tai ihmisessä. Hawaijilaiset näkevät Alohan eleenä antaa ja vastaanottaa sydämestä käsin. Tämän myötä käsitteeseen liittyy myös ajatus siitä, että jätämme paikat, tilanteet ja ihmiset aina parempaan tilaan kuin ne kohdatessamme. Näin ollen Aloha on laajemman tietoisuutemme läsnäoloa jokaisessa hetkessä, jota emme ehkä näe fyysisillä silmillämme, mutta jonka voimme kokea sydämessämme ja jonka voimme jakaa sydämestämme eteenpäin myös muille. Hawaijilaiset uskovat, että kaikessa ympärillämme olevassa on olemassa HA, joka ylläpitää elämän henkeä ja näin ollen olemme kaikki yhtä tuon saman elämänkipinän kanssa. Tämä tuo mukanaan tunteen syvästä yhteydestä kaikkeen olemassa olevaan. 

Ho´oponopono

Ho´oponopono on monille tuttu käsite Hawaijiin liittyen ja sitä käytetään usein haastavien elämäntilanteiden edessä. Usein juuri silloin, kun haluaisimme jollain tavoin muuttaa elämämme suuntaa. Menetelmään liittyy lauseet: olen pahoillani, anna anteeksi, kiitos sekä rakastan sinua. Tätä mantraa käyttäneet ovat huomanneet miten edessä olevat haasteet ovat muuntuneet ja miten tämän myötä uudet mahdollisuudet ovat avautuneet heidän eteensä. 

Harva on kuitenkaan tietoinen Ho´oponopono- menetelmän syvemmästä merkityksestä. Ho´oponopono tarkoittaa suhteiden parantamista, oli kyseessä sitten suhde itseemme, toisiin ihmisiin tai korkeampaan voimaan. Pono tarkoittaa yhdistymistä oman aidon itsesi kanssa ja silloin, kun yhdistymme oman aidon itsemme kanssa, silloin pääsemme yhteyksiin myös oman laajemman tietoisuutemme ja korkeamman voiman kanssa. Yhdistyäksemme omaan aitoon itseemme, meidän tulee kuitenkin tulla tietoiseksi hyvien ominaisuuksiemme lisäksi myös kaikista niistä negatiivisista tuntemuksista, joita kannamme mukanamme. Vain tiedostamalla omat varjomme, voimme luoda todellisen yhteyden omaan laajempaan olemukseemme.

Pono sisältää siis kokonaisuudessaan kolme erilaista näkökulmaa. Yksi niistä liittyy harmoniaan. Tämä harmonia koskee maskuliinisen ja feminiinisen energian tasapainoa itsessämme. Toinen määritelmä liittyy itseen ja ymmärrykseen siitä, että sinä olet kaikki se mitä näet ympärilläsi. Näin ollen sinä et ole vain osa kaikkea olemassa olevaa, vaan sinä todellakin olet kaikki tuo mitä näet ympärilläsi. Kolmas määritelmä on yhdistyä omaan aitoon itseemme, niin kuin yllä on kuvattu. Ennen vanhaan Ho´oponoponoa käytettiin toisin sanoen keinona pitää Aloha-henkeä yllä. Sitä käytettiin oman sisäisen tasapainon ylläpitämiseksi, jotta voisimme tuoda mahdollisimman paljon rakkautta maailmaan. Ho´o – etuliite merkitsee liikkeelle lähtöä, kehotusta ja rohkausia toteuttaa ponopono. Ho´oponopono on näin ollen kehoitus yhdistyä aitoon omaan itseemme sekä sydämemme iloon, mikä taas auttaa tuomaan tasapainon elämäämme.  

HAWAII – MAUI

Aito ALOHA -tunnelma odottaa sinua

TULE MUKAAN

Tule mukaan kokemaan oma aito ilosi 

Love

Rakkauden kieli

Se missä Mount Shasta opettaa meille läsnäoloa sekä kehon kieltä, näyttää Hawaiji meille lukemattomin eri tavoin sen, miten sydämessämme oleva rakkauden kieli toimii käytännössä. Hawailijaiset puhuvat hawaijilaisesta tavasta elää rakkauden kautta. Heille ei ole niinkään tärkeää osaatko heidän kieltään, vaan he määrittelevät oman olemuksesi omien eleidesi, ilmeidesi ja tapojesi mukaan. Heille sanoja tärkeämpää ovat aidot sydämen teot sekä sydänten kohtaamiset. 

Oletko koskaan ajatellut mikä saa perhosen laskeutumaan ihollesi lepäämään? Ehkä olet ainoa kohde hänen lentomatkallaan, johon hän voi hetkeksi laskeutua lepuuttamaan siipiään, mutta todennäköisemmin kyse on sinun energiastasi, siitä energiasta, jota ylläpidät sydämessäsi. Perhonen aistii, että sinua on helppo lähestyä ja se tuntee olonsa tarpeeksi turvalliseksi laskeutuakseen ihollesi. Se tunnistaa tuon saman rakkaus-energian, jota hänkin kantaa mukanaan. Hawaijilaiset uskovat, että AKUA (korkeampi voima) asuu kaikessa mitä näemme ympärillämme ja sen vuoksi he kunnioittavat syvästi niin luontoa, eläimiä kuin ihmisiäkin. He tuovat rakkauden energiat esiin omilla teoillaan sekä eleillään ja he odottavat samanlaista vastausta myös toiselta osapuolelta, oli se sitten ihminen, eläin tai luonto. Hawaiji näyttää meille näin ollen sen, miten voimme kertoa itsestämme ja mukana kantamastamme rakkaudesta toisille ilman sanoja, omien tekojemme ja tapojemme myötä. Tätä kutsutaan rakkauden kieleksi, jota ei tarvitse pukea sanoiksi. 

HULA – Tanssi

Mauilla pääset kokeilemaan aitoa Hawaijilaista Hula-tanssia. Nykyään Hula-tanssiesitykset ovat matkailijoille enemmänkin viihdettä, eikä tämän muinaisen tanssin merkityksiä sen enempää jäädä pohtimaan. Hawaijilaisille Hula on kuitenkin jotain paljon merkityksellisempää ja taitavaksi Hula-tanssijaksi opiskellaan vuosia. Tähän muinaiseen Hawaijilaiseen ilmaisumuotoon on sisällytetty kaikki se mihin he sydämessään uskovat. 

Valo

Hula- tanssin sanotaan syntyneen alkuperäisten Hawaijilaisten toimesta, eikä sen liikkeet ole juurikaan muuttuneet noilta muinaisilta ajoilta. Tuolloin tuhansia vuosia sitten, ennen kuin kirjoittamisesta tuli yleisempää, tällä tanssilla oli suuri merkitys Hawaijilaisille, koska sillä pidettiin yllä muistoa aidosta hawailjilaisesta kulttuurista ja Hawaijin historiasta. Hula- tanssin sanottiin edustavan elämää itsellään ja jokainen käden, jalan ja lantion liike kertoi omaa tarinaansa. Tanssi oli ja on edelleen Hawaijilaisten tapa yhdistyä omiin jumaliinsa sekä siihen ympäristöön missä he elävät. Tietämättömälle Hula-tanssi voi siis näyttää vain esitykseltä, mutta noihin liikkeisiin ja eleisiin piiloutuu lukematon määrä ikiaikaisia loitsuja sekä rukouksia, joiden vaikutuksia tämän päivän tietoisuudella on vaikea edes ymmärtää. Tämän tanssin sydäntä ja sielua ei voi opiskella kirjoista, vaan sen opetukset täytyy kokea sulavien liikkeiden ja hienovarausten eleiden kautta. Kuka tietää millaisia voimia pääset kokemaankaan omien Hula-liikkeidesi myötä ja miten tuo tanssi tulee vaikuttamaan elämääsi tuosta hetkestä eteenpäin. 

Haleakala

Haleakalã

Shastan tapaan myös Mauilta löytyy vuori, joka on hyvin pyhä paikka Hawaijilaisille ja tämän vuoren äärelle mekin suuntaamme matkamme aikana. Huikeat näkymät 3km korkeudesta saavat sinut ymmärtämään miten valtava luonto sinulla onkaan ympärilläsi. Tämän vuoren sanotaan olevan yksi vaikuttavimmista vuorista energioiltaan sen ylläpitämän vahvan eletromagneettisen kentän vuoksi. Vanhan uskomuksen mukaan kyse on Lemurian aikaisesta jäänteestä. 

Tämä vuori ei jää kuitenkaan ainoaksi kohteeksemme, vaan pääset viettämään aikaasi myös merellä uiskennellen ja snorklaten. Mauin luonto on uskomattoman upea ja hyvin runsas kasvustoltaan sekä eläimiltään. Tämän matkan jälkeen sinulla on aivan uusi ymmärrys itsestäsi ja siitä miten pystyt valjastamaan oman sydänenergiasi täyteen tehoonsa. Paikalliset tosin varoittelevat aina miten sydämesi saattaa jäädä tälle upealle saarelle, etkä mahdollisesti haluaisi enää palata takaisin arkielämääsi. Maui tekee lempeydellään, ilollaan ja huolenpidollaan sinuun lähtemättömän vaikutuksen, eikä paluuta vanhoihin tapoihisi enää tämän jälkeen ole. 

HAWAII – MAUI

Anna itsellesi mahdollisuus kokea jotain aivan uutta

MATKA-INFO

Tule mukaan kokemaan oma aito ilosi

Sydäntietoisuus

2018 vuoden alussa kollegani Sirpa sai uuden oivalluksen yhteisiin koulutusmatkoihimme liittyen. Matkat erilaisiin kohteisiin liittyvät chakrojen sekä ulottuvuuksien sisäistämiseen selkeämmin omassa olemuksessamme ja näin pääsimme rakentamaan täysin uudenlaisen ymmärryksen koulutusmatkojemme merkityksestä. Jokainen matka on oma kokonaisuutensa ja Maui saa osakseen 4.-, 5.-, ja 6.- chakran sekä ulottuvuuden tietoisuudet. 

Sydäntietoisuus

Neljäs, viides ja kuudes chakra sekä vastaavat ulottuvuudet liittyvät hyvin läheisesti sydäntietoisuuteen ja siihen, miten voimme oppia aistimaan sydämellämme kaikkea mahdollista elämää ympärillämme. Matka Mauille antaa sinulle uniikin kokemuksen omista aisteistasi sekä omasta intuitiostasi ja tarjoaa sinulle sylikaupalla mahdollisuuksia harjoitella sydämellä antamista sekä vastaanottamista. Pääset konkreettisesti näkemään miten sydämesi energia toimii ja mitä kaikkea pystyt luomaan oman sydämesi kautta esiin. Maui avaa sinulle ehdoitta oman sydämensä, eikä se odota sinulta yhtään vähempää. Tämä matka auttaa sinua avaamaan omaa sydäntäsi yhä avoimemmaksi maailmalle ja poistaa ympäriltäsi turhia raja-aitoja. Sanonta ” se mitä vastustat pysyy” ei välttämättä pidä paikkaansa Mauilla, vaan voit huomata miten Maui rutistaa sinut vahvaan sydämelliseen halaukseensa ja saa huolesi katoamaan sen siliän tien unholaan. 

NÄIHIN PÄÄSET TUTUSTUMAAN SYVEMMIN MAUILLA: 

HAWAII – MAUI

Anna itsellesi mahdollisuus kokea jotain aivan uutta

TULE MUKAAN

Tule mukaan kokemaan oma aito ilosi

Muistathan tutustua myös
huikeaan Mount Shastan matkaamme!

2019 vuodelle saatavilla myös
erikoistarjous kahdesta matkasta!
Mount Shasta + Hawaii 2019

Lapista koostuu oma osionsa aikanaan 
sitten, kun sen aika on tulla toteen.