KESÄN 2019 MATKAT OVAT JO MYYNNISSÄ! 
– Lue lisää vuoden 2019 matkoista – 

Mount Shasta 2019

MOUNT SHASTA 

Mount Shastan matka on ensimmäinen matka, joka näistä kolmesta kohteesta toteutuu kesällä 2018. Tällä matkalla voit saada ensikosketuksen siihen, millaista on elää aidossa olemuksessasi. Shastalla voit olla täysin oma itsesi ja pääset ohjatusti tutustumaan alueen eri voimapaikkoihin sekä niiden ainutlaatuiseen ikiaikaiseen luontoon. Shastalla on erityinen kyky koskettaa jokaista matkaajaa syvälle sydämeen ja jättää sinne ohjaus heidän elämänsä seuraaviin askeliin.

Shastan energiat olemme liittäneet läheisesti kehotietoisuuteen, koska et pääse välttymään kaikilta niiltä uskomattomilta kokemuksilta, joita tunnet matkan aikana koko kehossasi. Voisi sanoa, että Shastalla kehosi herää eloon ja koko valtava aistijärjestelmäsi virittäytyy korkeimpaan värähtelyynsä. Tämä kehon herättely auttaa sinua avautumaan kaikelle sille tiedolle, jonka voit halutessasi vastaanottaa omalta laajemmalta tietoisuudeltasi tai omilta rakkailta oppailtasi. Shastalla pääset vastaanottamaan muistoja niin Lemurian kuin Atlantiksenkin ajoilta, unohtamatta lukemattomia intiaanielämiä, joita mieleesi voi nousta esiin tämän matkan aikana. Tämä kertoo siitä, että Shasta ylläpitää ympäristössään energioita monella eri tasolla ja sinulla on pääsy näihin kaikkiin erilaisiin tietoisuuden tasoihin tutkimaan juuri tämän hetkisen elämäsi kannalta tärkeitä asioita. Kuten ylempänä jo otin esiin, niin Mount Shastan energiat auttavat sinua vastaanottamaan unelmia sydämestäsi käsin ja antaa sinulle työkalut omaan sydämeesi näiden uusien unelmien eteenpäin viemiseen elämässäsi. 

Upeat kohteet

Shasta tarjoaa suuren määrän upeita kohteita, joihin tutustua. Oli kyseessä upeat putoukset, kahlaamiset kristallikirkkaan joen yli, nousevan auringon äärellä tehdyt meditaatiot, vierailut paikallisissa tapahtumissa tai hiljentymiset häkellyttävän tähtitaivaan alla, Shasta tulee tekemään sinuun lähtemättömän vaikutuksen. 

Halusimme tarjota sinulle mahdollisuuden kuulla yhdestä vakiokohteestamme, jonne matkaamme joka vuosi uudelleen. Tämä vuosittainen vierailu näiden putousten äärellä kertoo tämän luonnonpuistoalueen erityislaatuisesta luonteesta ja niistä valtavista oivalluksista, joita matkalaisemme ovat saaneet näiden putousten äärellä. Video on kuvattu McCloud Falls luonnonpuistossa kesällä 2017.

Retkipäivät 

Matkan aikana vierailemme erilaisissa kohteissa, joissa kaikissa on helppokulkuinen maasto. Tavalliset kesätennarit riittävät hyvin kengiksi, eikä tukevempia vaelluskenkiä tarvita. Reitit eivät myöskään ole liian pitkiä ja pidämme retkipäivien aikana paljon lepohetkiä erilaisten tehtävien ja yhteisten hetkien lomassa. Vaatetus voi olla myös kevyttä, koska Shastalla on kesäaikaan lämmin, mutta retkipäiville kannattaa aina pakata hattu mukaan pään suojaksi. 

Retkipäivien aikana pääset tutustumaan myös erilaisiin ruokapaikkoihin Shastan kaupungin ulkopuolella ja osassa kohteissa on jopa oma pieni matkatavarapuoti, josta voit ostaa matkamuistoja tai pikkupurtavaa retken päätteeksi. Osa retkipäivistä kestää vain puolipäivää ja osa hieman pidempään, joten ohjeistamme retkieväiden suunnittelussa aina ennen seuraavaa kohdetta. Juomavesi esittää pääroolia näiden päivien aikana ja vettä kannattaakin varata mukaan reilusti. Lämpimässä kelissä juomavesi on korvaamaton apu, vaikka suurin osa reiteistä kulkeekin puiden katveessa. Shasta on myös siinä mielessä ihmeellinen paikka, että sen vapaana virtaavat vesistöt ovat hyvin puhtaita ja tämän vuoksi vesipullon täyttäminen vuoristopuroista on täysin turvallista. Luomuruoka, runsas veden juonti, lämmin aurinkoinen keli ja kevyt vaatetus tekevät ihmeitä kehollesi ja voit huomata jo muutaman päivän jälkeen miten koko olemuksesi hehkuu täynnä uutta energiaa.  

MOUNT SHASTA

Upea ikiaikainen luonto odottaa sinua 

TULE MUKAAN

Tule mukaan kokemaan oma aito itsesi 

Ikiaikainen luonto

Shastan luonto muistuttaa monin tavoin suomen luontoa, mutta on huomattavasti vanhempi. Noissa ikivanhoissa metsissä, voit nähdä ainoastaan luonnon omat muutokset ympärilläsi. Katsellessasi valtavia puita, joiden juuret työntyvät syvälle maan uumeniin ja joiden latvat kurkottavat korkealle korkeuksiin, voit helposti tunnistaa luonnon valtavan kasvuenergian.

Istuessasi vuorenrinteella ja katsellessasi taivaalla hiljakseen liiteleviä kotkia, saatat huomata myös miten maaorava tutkii tarkkaavaisena olemustasi muutaman askeleen päässä sinusta. Parhaimmassa tapauksessa hieman kauempana metsässä saatat nähdä metsäkauriin käyskentelevän perheineen, eivätkä he suuremmin häiriinny läsnäolostasi. Shastan luonto on ihmeellinen ja se on ihmeellisen läsnä kaikkialla ympärilläsi. Jo se, että pääset näkemään niin paljon luonnonvaraisesti eläviä eläimiä matkasi aikana, antaa sinulle oman elämyksensä, puhumattakaan kaikista niistä ajatuksista ja oivalluksista, joita tulet saamaan tuolla luonnon keskellä kävellessäsi. Shastan luonto siis vaikuttaa sinuun hyvin monilla eri tasoilla, etkä yksinkertaisesti pysty vastustamaan tämän ikivanhan luonnon sydäntäsi avaavaa energiaa. 

Mount Shastan energiat

Jotkut paikat maailmassa ylläpitävät sellaista geomagneettista kenttää, että se muistuttaa värähtelyltään ja voimakkuudeltaan sellaisia elektromagneettisia lukemia, jotka voidaan saada aikaiseksi vain syvästi rukoillessa. Tämän vuoksi tällaisia paikkoja kutsutaan usein pyhiksi paikoiksi. Mount Shasta on  yksi tällaisista pyhistä paikoista maan päällä ja tuo energia on hyvin helposti tunnistettavissa kaikilla olemuksesi tasoilla. 

Silloin, kun hiljennyt oman itsesi äärelle tällaisessa ympäristössä ja avaat oman sydämesi ovet vastaanottamaan, tuolloin tuo tasapainoinen ja vahva värähtely, jonka tunnet ympärilläsi, siirtyy sisällesi ja luo kehoosi samantapaisen värähtelytaajuudeen, kuin mitä Shasta ylläpitää ympäristössään. Kvanttifysiikkan ja eletkromagneettisen värähtelyn lakeja tutkiessa, ei voi välttyä siltä totuudelta, että voimakkaampi värähtelykenttä vaikuttaa aina heikompaan. Joten oli siis oma eämäntilanteesi tai oma sisäinen maailmasi missä tilassa tahansa Shastalle saapuessasi, voin vakuuttaa sinut siitä, että Shastan energiat löytävät tavan avata sydämesi yhä avoimemmaksi sekä vastaanottavammaksi. Sydämesi on mahdotonta olla kuulematta Shastan rakkaudellisia värähtelyjätasoja ja ennen kuin huomaatkaan niin rakkauden sekä ilon tuntemukset sinussa ovat kasvaneet yhä suuremmiksi. Tämä on yksi niistä monista syistä minkä vuoksi pidämme Mount Shastan energioita niin valtavan vaikuttavina. Shastan energiat vaikuttavat olemukseesi automaattisesti ilman, että se vaatisi sinulta itseltäsi sen suurempaa sisäistä työskentelyä. 

Mystinen Shasta

Mount Shasta on pieni vuoristokaupunki, joka sijaitsee Pohjois-Kaliforniassa Siskiyou maakunnan alueella. Kaupunki sijaitsee noin 1,1km korkeudessa merenpinnasta ja kuuluisan Mount Shastan vuoren huippu kohoaan korkeimmillaan jopa 4,3km korkeuteen saakka. Kaupungissa on vain reilu 3000 asukasta, mutta se on sitäkin vilkkaampi lomakohde niin kesällä kuin talvellakin. Shasta oli aikoinaan intiaaniheimojen asuinmaata, ennen kuin sen alueet

vallattiin kullankaivajien toimesta. Nykyään kaupungin alueella näkee vain harvoin alkuperäiskansaa, mutta vuoren ympärillä ja sen lähialueilla asuu vielä tänä päivänäkin kymmenkunta eri intiaaniheimoa ja he harjoittavat vieläkin omia pyhiä rituaalejaan Shastan ympäristössä. Tämän lisäksi Shastalle on kerääntynyt paljon erilaisia uskontoryhmiä, enemmän kuin minkään muun vuoren äärelle maailmassa ja he kaikki elävät sulassa sovussa toistensa kanssa. Shastan yhteydessä puhutaan myös legendasta, jonka mukaan Shasta-vuoren alla, maan uumenissa asustaa olentoja tuhansia vuosia sitten kadonneelta Lemurian mantereelta. Tämä tarina sai aikoinaan Mount Shastan nousemaan nopeasti erilaisten henkisten tahojen tietoisuuteen yhtenä vaikuttavimmista energiapaikoista Pohjois-Kalifornian alueella.

Vanhat tarinat kertovat myös jättimäisistä isojalkaisista sekä pienestä kansasta, jotka asustavat Shastan metsissä. Näiden kansojen puhutaan pitävän huolta luonnosta sekä eläimistä ja heidän kerrotaan auttavan aina silloin tällöin hätään jääneitä vaeltajia. Shasta tunnetaan lisäksi myös yhtenä UFO – havaintojen aktiivisimpana alueena. Shastalla ei ole näin ollen olemassa vain yhtä ja ainoaa tarinaa, vaan Shastan ympäristössä viihtyvät lukuisat erilaiset energiamaailman edustajat ja tämän vuoksi uskonkin, että Shasta kutsuu luokseen yhä uudelleen ihmisiä maailman joka kolkasta. Shastan kutsu on tosiaankin voimakas, eikä sitä ole aina helppo vastustaa. John Muirin sanoja lainaten, he jotka kuulevat tämän vuoren kutsun sydämessään, he tietävät, että heidän on pakko matkustaa Shastalle ennen kuin he saavat rauhan sydämeensä. 

MOUNT SHASTA

Anna itsellesi mahdollisuus kokea jotain aivan uutta

MATKAESITE

Tule mukaan kokemaan oma aito itsesi 

Kehotietoisuus

2018 vuoden alussa kollegani Sirpa sai uuden oivalluksen yhteisiin koulutusmatkoihimme liittyen. Matkat erilaisiin kohteisiin liittyvät chakrojen sekä ulottuvuuksien sisäistämiseen selkeämmin omassa olemuksessamme ja näin pääsimme rakentamaan täysin uudenlaisen ymmärryksen koulutusmatkojemme merkityksestä. Jokainen matka on oma kokonaisuutensa ja Mount Shasta saa osakseen kolmen ensimmäisen chakran sekä ulottuvuuden tietoisuudet. 

Kolme ensimmäistä chakraa sekä kolme ensimmäistä ulottuvuutta liittyvät hyvin läheisesti kehotietoisuuteen ja siihen, että voimme saada itsellemme kattavamman ymmärryksen omasta itsestämme ja tavastamme luoda omaa elämäämme. Matka Mount Shastalle antaa sinulle hyvin uniikin kokemuksen omasta itsestäsi sekä omasta aistimaailmastasi. Tulet huomaamaan miten oma kehosi auttaa sinua aistimaan erilaisia asioita ympärilläsi ja koet miten oma tietoisuutesi avautuu syvemmille tasoille. 

NÄIHIN PÄÄSET TUTUSTUMAAN SYVEMMIN SHASTALLA: 

MOUNT SHASTA

Anna itsellesi mahdollisuus kokea jotain aivan uutta

TULE MUKAAN

Tule mukaan kokemaan oma aito itsesi 

Muistathan tutustua myös
lumoavaan Hawaijin matkaamme!

2019 vuodelle tarjolla myös
erikoistarjous kahdesta matkasta!
Mount Shasta + Hawaii 2019

Lapista koostuu oma osionsa aikanaan 
sitten, kun sen aika on tulla toteen.