TUNNETAIDETERAPIA WORKSHOPPIEN ESITTELY

Halusin tehdä tämän videon tunnetaideterapiaan osallistujille, jotta he pääsisivät ennakkoon tutustumaan edessä olevaan tunnetaideterapia workshoppiin. Videolla tuon esiin Kairon Instituutin ajatuksia tunnetaideterapiasta, sekä esittelen tunnetaideterapiaan liittyviä työkaluja ja käyn läpi tunnetaideterapian maalausprosessin. Mukavia katseluhetkiä videon pariin toivotellen! 

TUNNETAIDETERAPIA WORKSHOPIT

Olen järjestänyt syksystä 2020 lähtien tunnetaideterapia workshoppeja niin täällä kotonani Jyväskylässä kuin myös Zoomin kautta virtuaalisesti ohjaten. Jos kaipaat itsellesi syvempää ymmärrystä omista kokemuksistasi niin olet enemmän kuin tervetullut kokeilemaan tunnetaideterapia prosessia workshoppeihini. Pyrin järjestämään näitä workshoppeja kerran kuukaudessa mahdollisuuksien mukaan.  Alla olevan linkin kautta pääset lukemaan lisää workshopeista ja halutessasi voit ilmoittautua workshoppeihin mukaan. 

TUNNETAIDETERAPIA WORKSHOPIT

Aurinkoisin terveisin, 

Reija
www.reijalammi.com