VIISI TIETOISUUSVÄYLÄÄ OLEMUKSESSAMME

Tällä videolla tuon esiin ajatuksia tieton rakentumisesta viiden toisistaan hieman erilaisen olemuksemme osan kautta. Puhun siitä tiedosta, jonka saamme itsellemme omien kokemustemme kautta tai tiedosta, jonka opimme muilta. Nämä viisi tapaa oppia elämästä määrittävät paljon sitä, miten elämämme kulkee eteenpäin ja miten paljon omat valintamme vaikuttavat eteentuleviin tapahtumiin. Mukavia katseluhetkiä videon pariin toivotellen!  

SYDÄMEN SAAGA KONSEPTI

Jos haluat tutustua syvemmin Sydämen Saaga symboliikkaan niin siihen löytyy muutamia erilaisia väyliä. Sydämen Saaga symboliikkaan liittyen on koostettu jo kaksi verkkokoulutusta, joiden mukaan pääset saamaan kokemuksen omasta aistimaailmastasi sekä laajemmasta tietoisuudesta osana omaa olemustasi. Kyse ei ole energiayhteyden harjoittelusta, vaan oman valo-olemuksesi oivalluksesta muutamien helppojen harjoitteiden kautta. Verkkokoulutuksiin voi hypätä mukaan milloin vain itselle sopii parhaiten ja videot ovat käytössäsi jäsenalustalla ikuisesti. 

Toinen väylä tutustua Sydämen Saaga konseptiin on tutustua SISÄINEN VIISAUTESI (2019) kirjaan, joka on saatavilla niin painettuna kirjana kuin e-kirjanakin verkkokaupastani. Jos olet tottunut enemmän lukemaan kirjoja kirjaston kautta niin tämä kirja löytyy jo yli 15 kirjastosta ympäri suomea ja lainaamalla kirjan itsellesi sinun ei välttämättä tarvitse ostaa kirjaa kokonaan itsellesi. 

Tämän alla olevan linkin kautta pääset tutustumaan Sydämen Saaga tarjontaan lähemmin

SYDÄMEN SAAGA VERKKOKAUPPA

Olet enemmän kuin sydämellisesti tervetullut mukaan koulutuksiin ja workshoppeihin!

Sydänhalauksin, Reija
www.reijalammi.com