ELOKUUN KIVIENNUSTE 2023 – Näkymätön apu

Sydämellisesti tervetuloa elokuun kiviennusteen pariin. Elokuu saattaa tuoda eteemme tilanteita, jotka vaativat meiltä ekstra ponnisteluja ja sen vuoksi avuksemme on valjastettu kaikki mahdollinen universumin apu. Alle olevasta kuukauden kiviennusteesta pääset kuulemaan lisää asiasta. Mukavia katseluhetkiä videon ääreen toivotellen! 

YRITYSTOIMINTANI MUUTTAA 

Kevään yhteishaun myötä avautunut opiskelumahdollisuus kutsui minut opiskelemaan Rovaniemelle, joten luonnollisesti myös yritystoimingtani muuttaa pohjoiseen. Koulun aloituksen vuoksi en osaa vielä sanoa millä aika viiveellä pääsen aloittamaan mahdolliset palvelut Rovaniemellä, mutta informoin niistä kyllä heti, kun ne mahdollistuvat. Sitä ennen haluan muistuttaa, että olen tehnyt valtavan määrän videoita Youtubeen ja ne löytyvät helposti minun omalla nimelläni: Reija Lammi, joten kaikista näistä videoista pääset ammentamaan tietoa itsellesi siihen asti kunnes pääsen taas yritystoimintani äärelle.

Myös kirjojani löytyy jo useammasta suomen kirjastosta sekä kirjakaupasta, joten jos haluat tutustua kirjoihini niin sekin mahdollisuus on vapaasti saatavilla. Kirjojani löytyy verkkokaupastani sekä Sisäinen Viisautesi – kirja löytyy jo yli 15 kirjastosta ympäri suomea. Olet enemmän kuin tervetullut myös kirjojeni äärelle. 

Ihanaa loppukesää toivotellen!

Reija