JOULUKUUN KIVIENNUSTE 2023 – Sisäinen runsautemme

Joulukuun energeettiset näkymät johdattelevat meitä tässä kuussa oivaltamaan yhä selkeämmin oman sisäisen runsautemme. Sisällämme odottaa lahjoja ja kykyjä, jotka vain odottavat omaa oivallustamme ja näiden lahjojen kanssa tulemme astumaan tulevaan uuteen vuoteen 2024. Lisää aiheesta pääset kuulemaan alla olevalta videolta. Mukavia katseluhetkiä videon pariin toivotellen!  

JOULULAHJA IDEA

Sydämen Saaga symboliikasta kertova kirja Sisäinen Viisautesi on oiva lahja ihmiselle, joka on aloittelemassa omaa tietoista matkaansa ja haluaisi tutustua oman tietoisuutensa kehittämiseen lisää. Oma kirja on aina ihana lahja ja sen äärelle on helppo palata yhä uudelleen. Jos oman kirjan hankinta ei kuitenkaan ole juuri nyt ajankohtaista niin haluaisin muistuttaa, että Sisäinen Viisautesi – kirja on jo yli 15 kirjastossa lainattavana ympäri suomea, joten sen pääsee myös helposti lainaamaan itselleen tai vinkata siitä ystävälleen. 

Alla olevan linkin kautta pääset tutustumaan kirjoihini lähemmin. 

Sydämen Saaga -kirjat 

Upeaa joulun aikaa toivotellen, Reija