TIETOISUUDEN ERI TASOT

Sydämen Saaga symboliikka toimii hyvänä pohjana ymmärrykselle tietoisuutemme erilaisista tasoista. Videolla otan esiin kolme hieman toisistaan eroavaa tietoisuuden tasoa ja pohdin niiden merkitystä ihmiselämälle. 

LISÄÄ TIETOA ASIASTA

Sydämen Saaga-opetuksiin voi päästä käsiksi jo useita eri kanavia pitkin. Saatavilla on aiheesta kirjoitettu kirja ” Sisäinen Viisautesi”, joka on saatavilla omien nettisivujeni kautta KAUPPA-sivulta. Tämän lisäksi aiheeseen voi sukeltaa yhä syvemmin jo olemassa olevien verkkokurssien kautta: ”Opi tunnistamaan omat energiasi” sekä ”Opi muuntamaan värähtelyäsi.”. Tarjolla löytyy myös workshoppeja aiheeseen liittyen, joista ensimmäinen järjestetään Jyväskylässä 19.10.2019. Workshopeista löydät ilmoitukset myös yritykseni KAUPPA-sivuilta. 

Tässä ajassa, jossa nyt elämme, on itsemme tutustuminen enemmän kuin kullan arvoista. Itsemme tunteminen syvemmin avaa eteemme täysin uusia polkuja kuljettavaksi. 

Sydämellisesti tervetuloa mukaan mihin tahansa koulutukseen!