SYYSKUUN VAATIMUKSET

Syyskuun varjotyöskentely on ottanut oman otteensa myös omasta elämästäni ja sen vuoksi halusinkin julkaista videon, jossa hieman pohdin tätä aihetta ja kerron millaisia suuria oivalluksia pääsin tekemään niistä omaan elämääni liittyen. Mukavia katseluhetkiä videon pariin! 

ROHKEUS OLLA MINÄ – messut Kokkolassa

Tulevana viikonloppuna 28.-29.09.2019 tulen olemaan kirjani taittajan kanssa Kokkolassa ROHKEUS OLLA MINÄ – messuilla ja kutsun sinut mukaan messuille, jos vain satut olemaan tuolloin lähialueilla. Tulen pitämään lauantaina 28.09. pienen Sydämen Saaga Workshopin ja kerron kumpanakin päivän oman tietoisuutemme kehityksestä TÄHDENLENTO tilassa. Alla olevasta linkistä pääset ilmoittautumaan helposti Workshopiin mukaan ja näin saat hyödynnettyä ennakkomaksajan edun itsellesi. 

ENNAKKOILMOITTAUTUMISET

Sydämellisesti tervetuloa mukaan messuille!

Reija