LOKAKUUN ENERGIATUKI

Lokakuu tosiaan on aktivoinut energialiikkeen omassa kodissani ja tämä oppaiden aktiivinen läsnäolo on tuonut valtavasti uutta virtaa elämääni. Alla olevalla videolla tuon esiin hieman ajatuksia miten tämä energiatuki on tullut esiin omassa elämässäni lokakuun aikana. Mukavia katseluhetkiä videon pariin! 

SYDÄMEN SAAGA HOIDOT

Jos haluaisit kokeilla sydäntä lämmittäviä Sydämen Saaga hoitoja, niin saatavillasi on nyt kolme hieman toisistaan erilaista hoitoa. Nämä hoidot toimivat kaikki oman olemuksesi tasapainottajana ja ne ainoastaan lähestyvät sisäistä maailmaasi hieman eri näkökulmista. Esittelyt näistä hoidoista pääset kuuntelemaan kunkin vapaana olevan hoitotuotteet ohesta yritykseni KAUPPA sivuilta. Olet enemmän kuin sydämellisesti tervetullut hoitoihini oppimaan uusia ihania asioita itsestäsi. 

HOITOESITTELYT