SUURI TIETOISUUSHYPPY

Marraskuu viestii meille suuresta tietoisuushypystä, jonka olemme saavuttaneet ihmiskuntana. Tämä kasvanut tietoisuuden määrä ihmiskeskuudessa auttaa jokaista yksittäistä yksilöä kollektiivilla tasolla havahtumaan ympärillä tapahtuviin asioihin sekä tuo syvempää selkeyttä omiin askeleisiimme. Alla olevalta videolta pääse kuulemaan tarkemmin mistä on kyse. Mukavia katselyhetkiä videon pariin toivotellen! 

TIETOISUUDEN LISÄÄNTYMINEN

Tulen tekemään hieman myöhemmin marraskuussa pienen videon siitä miten tietoisuutemme kehittyy, ja mitä se vaatii itseltämme tulla todella tietoiseksi itsestämme sekä tunteistamme ja siitä, mihin suuntaan omat aistimme meitä koiettavat ohjata. Koko Sydämen Saaga konsepti nojautuu näihin omiin oppiaskeleisiimme, joita otamme omassa elämässämme erilaisten kokemusten ja kohtaamisten myötä. Jos konsepti ei ole sinulle vielä tuttu niin alla olevasta linkistä pääset lukemaan lisää koulutuksista ja workshopeista.

SYDÄMEN SAAGA KOULUTUKSET