TULEVIEN VUOSIEN UUDISTUKSIA

Ensimmäiset Sydämen Saaga koulutukset on luoto 2016 vuoden lopulla ja näin uuden vuosi kymmenen alussa koin tarvetta alkaa hieman päivittämään koulutusten sisältöä ja ulkonäköä. Alla olevalla videolla kerron tästä hieman lisää ja tuon esiin myös Sydämen Saaga symbolin muonteisen sekä haastavan kierteen vaikutuksen elämäämme. Mukavia katseluhetkiä videon pariin!

SYDÄMEN SAAGA VERKKOKOULUTUKSET

Jo olemassa olevat verkkokoulutukset pysyvät voimassa olevina ja voit edelleenkin hypätä mukaan koulutuksiin milloin sinulle vain parhaiten sopii. Uudistukset, joista puhuin videolla liittyvät koulutusvideoiden osittaiseen uusintaan ja ajanmukaistamiseen sen tiedon kanssa, mitä olen itse itselleni saanut viimeisten kolmen vuoden aikana. Jos olet mukana koulutuksissa niin sinun ei tarvitse ostaa koulutuksia uudestaan muutosten jälkeen, vaan kaikki materiaali on sinulle tarjolla edelleenkin kuten ostaessasi, tulet vain saamaan hieman lisää videoita katsottavaksi 🙂 

Sydämen Saaga koulutukset toimivat sydänkutsun pohjalta, jos tunnet sydämessäsi vetoa koulutuksen aiheisiin ja haluaisit oppia itsestäsi ja omista kyvysitäsi lisää, niin siihen Sydämen Saaga verkkokoulutukset ovat hyvä oven avaus omalle sisäiselle matkallesi. Olet enemmän kuin sydämellissesti tervetullut mukaan!

TÄSTÄ PÄÄSET LUKEMAAN LISÄÄ KOULUTUKSISTA