HOITOTARINA – Liian erilainen yksilö

Tällä videolla otan esiin yhden hoitotarinan, joka tuli esiin Chakra Balance hoidon aikana. Tarinaan liittyy pieni erikoisuus, koska usein tällaisia kokonaisia tarinoita ei tule esiin Chakra Balanca hoidoissa, vaan ne liittyvät usein enemmän regressiohoitoihin. Tarina kertoo yksilöstä, joka eli poikkeuksellista elämää ajanjaksossa, joka hylkäsi hänet elämän alkumetreillä täysin. Mukavia katseluhetkiä videon pariin. 

SYDÄMEN SAAGA- HOIDOT

Jos innostuit videon hoitotarinasta, niin kutsun sinut sydämestäni kokemaan myös itse Sydämen Saaga hoidon. Alla olevan linkin kautta pääset tutustumaan eri hoitoihini ja vapaana oleviin hoitoaikoihin. Teen hoitoja kotonani täällä Jyväskylässä ja kotini on muutaman askeleen päässä matkahuollosta, joten kulku luokseni on hyvin vaivatonta. 

SYDÄMEN SAAGA -HOIDOT

Sydämellisesti tervetuloa hoitoihini!