TUNNETYÖSKENTELYN TÄRKEYS 

Tällä videolla tuon esiin sen, miten tärkeää on työskennellä omien tunteidensa kanssa. Viime aikaisetn kokemusten myötä ymmärsin myös miten tärkeän otsikon olen aikoinaan omalle ensitokselleni valinnut ”Sisäinen Viisautesi”. Kannamme mukanamme valtavaa määrää tietoa kehomuistoissamme ja tästä tuon ajatuksia esiin videon aikana. Mukavia katseluhetkiä videon pariin toivotellen! 

OMIEN TUNTEIDEN KANSSA TYÖSKENTELY

Sydämen Saaga – konsepti tarjoaa lukemattomia erilaisia tapoja päästä käsiksi omaan tunnemaailmaansa. Sydämen Saaga hoidoissa pääset henkilökohtaiseen ohjaukseeni, Sydämen Saaga -verkkokoulutuksissa ohjaan sinut ymmärtämään itse omia tunteitasi ja aistejasi, Sisäinen Viisaus -kirja auttaa sinua tutustumaan koko olemuksemme erilaisiin osiin ja tarjolla olevat valmiit tulkinnan kivienergioista antavat lisäoivalluksia elämästä yleisesti. Tästä alla olevasta linkistä pääset tutustumaan palveluihini lähemmin.

SYDÄMEN SAAGA – Palvelut

Sydämellisesti tervetuloa matkalle omaan sydämeesi!