LUOMISTARINA

Videolla tuon esiin SOMA Breath tapahtumassa kokemani meditaatiotarinan. Kyse on eräänlaisesta luomistarinasta ja samalla sain Sydämen Saaga kuviooni uudet värit. Mukavia katseluhetkiä videon pariin toivotellen! 

SOMA HENGITYS TEKNIIKKA

SOMA Breath kouluttaa muinaista Pranayama – hengitystekniikkaan moderneilla mausteilla ja oman kokemukseni myötä voin sanoa, että tällainen rytminen hengitys yhdistettynä meditaation ja mukaansa tempaavaan musiikkiin on todella tehokas tapa yhdistyä oman sisäisen maailmansa ja laajemman tietoisuutensa kanssa. Tässä alapuolella on linkki ilmaiseen minikurssiin tämän hengitystekniikan äärelle. Koulutus on englanninkielinen. 

FREE SOMA Breath Foundation course

Tällä hetkellä opiskelen heidän ohjaajakseen, joten syksyn myötä pääsen toivon mukaan jo ohjailemaan ensimmäisiä hengitysmeditaatioita suomen kielellä.  Suosittelen suuresti tutustumaan tähän mieltä, kehoa ja sydäntä eheyttävään tekniikkaan.