OMA UNIIKKI ITSESI

Videolla otan esiin ajatuksia omasta uniikista olemuksestamme ja miten joskus saatamme pienentää itseämme tai muuttaa itseämme, jotta sopisimme paremmin siihen ympäristöön, jossa juuri tuolloin olemme. Mukavia katseluhetkiä videon pariin toivotellen! 

SYDÄMEN SAAGA KOULUTUKSET

Sydämen Saaga koulutusten on sanottu vahvistavan terveellä tavalla omaa itsetuntoa omaa erikoisuuttaan kohtaan. Olen saanut tästä usein positiivista palautetta koulutusteni aikana ja tämä on yksi oman yritystoimintani peruspilareista, auttaa ihmisiä uskomaan jälleen omaan olemassa olonsa tärkeyteen. Jos sinusta tuntuu, että haluaisit vahvistaa itsetuntoasi ja oppia tuntemaan itsesi paremmin, niin olet enemmän kuin sydämellisesti tervetullut koulutuksiini mukaan. Tämän alla olevan linkin kautta pääset lukemaan aiheesta lisää. 

SYDÄMEN SAAGA -VERKKOKOULUTUKSET

Sydämellisesti tervetuloa mukaan matkalle omaan sydämeesi!