HEINÄKUUN KIVIENNUSTE – Korkeampi Sydänenergia

Tällä videolla tuon esiin heinäkuun kivienergioita ja niitä tunnelmia, joita edessämme on heinäkuun aikana. Nostaan esiin symbolisen tarinan, jonka näin mielessäni kiven äärelle hiljentyessäni ja pyytäessäni heinäkuulle viestejä. Mukavia katseluhetkiä videon pariin toivotellen! 

SYDÄMEN SAAGA KOULUTUKSET

Jos toivoisit saavasi lisää selkeyttä elämääsi ja haluaisit vahvistaa yhteyttäsi omaan sydämeesi, niin olet enemmän kuin tervetullut Sydämen Saaga palvelujeni äärelle. Valittavanasi on henkilökohtaiset hoidot, verkkokoulutukset, itsenäinen opiskelu kirjojeni kautta tai uutuutena ihanat piirretyt kanavoinnit, jotka toimivat hieman kuin tarot -kortteina ohjaten ja auttaen sinua juuri tässä hetkessä elämääsi. Alla olevan linkin kautta pääset sukeltamaan syvemmin Sydämen Saagan tarjontaan!

SYDÄMEN SAAGA Verkkokauppa