MAALISKUUN KIVIENNUSTE 2021

Helmikuun tapahtumat mahdollistivat meille hieman kirkkaammat näkymät maaliskuuhun. Menemme edelleen eteenpäin vesi-elementissä, joten tunnepuolen asioita pääsemme edelleen käsittelemään, mutta nyt maaliskuun aikana paljon kevyemmissä energioissa. Mukavia katseluhetkiä videon pariin toivotellen! 

TUNNETAIDETERAPIA

Oletko koskaan työskennellyt oman tunnemaailmasi kanssa? Itselle omien tunteiden kanssa työskentely ei ole ollut millään tavoin tietoista ennen kuin päätin lähteä opiskelemaan tunnetaideterapiaa vuosi sitten keväällä. Tunnemaailmaan tutustuminen on avannut aivan uudella tavalla eteen oivalluksia tämän hetkisistä tapahtumista sekä tuntemuksista, joita olen kantanut mukanani menneistä tapahtumista tähän hetkeen. Olen ollut enemmän kuin häkeltynyt miten paljon olen oppinut itsestäni tunnetaideterapian myötä ja olenkin tehnyt viime syksytä lähtien harjoitusworkshoppeja täällä Jyväskylässä  kotonani. Ensi kuussa järjestän ensimmäisen tunnetaideterapia workshopin virtuaalisesti Zoomin kautta, joten korona tilanteesta huolimatta nyt halukkailla on mahdollisuus osallistua workshoppiin myös omasta kodostaan. Alla olevan linkin kautta pääset lukemaan aiheesta enemmän.

TUNNETAIDETERAPIA Workshopit