TOUKOKUUN KIVIENNUSTE 2021 – SIELUN SYVÄMAADOITUS

Toukokuun energiat tukevat olemuksemme syvää maadoitusta ja sielumme selvästikin valmistelee meitä johonkin tulevaan muutokseen, joka tavalla tai toisella auttaa meitä suuntaamaan oikeaan suuntaan elämässämme tuoden lisää vapauden ja tasapainon tunteita elämäämme. Mukavia katseluhetkiä videon pariin toivotellen! 

TIEDOSTAMATON TUNNEMAAILMASI

Oletko koska viimeksi tarkistanut millaisia tunteita ja tunnekokemuksia kannat mukanasi? Kairon Instituutin tunnetaideterapia menetelmän myötä omaan elämääni avautua täysin uudenlainen työkalu työskennellä tiedostamattoman tunnemaailmani kanssa. Puhun siitä tunnemaailmasta, joka vaikuttaa tämän hetkisiin päätöksiini ja valintoihini tiedostamattani. Puhun vanhemmiltamme, isovanhemmiltamme ja esi-isiltämme perintönä eteenpäin siirtyneistä käytönteistä ja toimintamalleista, joilla ei ole kovinkaan vahvaa totuuspohjaa enää tässä hetkessä, jota itse elämme. Mukaan mahtuu myös tunteita aikaisemmista kokemuksistamme, joita emme ole osanneet juuri tuolloin tapahtumahetkellä käsitellä. Kannat näitä kaikkia koko ajan tiedostamattomina tunnemuistoina mukanasi ja tunnetaideterapia on yksi oivallinen työkalu tuoda nuo tiedostamattomat tunteet esiin värikkäiden maalausten myötä.

Jos et ole vielä koskaan kokeillut tunnetaideterapiaa niin alla olevan linkin kautta pääset tutustumaan aiheeseen laajemmin. Olet enemmän kuin sydämellisesti tervetullut tutustumaan omaan tunnemaailmaasi turvallisessa ympäristössä muiden samanhenkisten ihmisten kanssa. 

TUNNETAIDETERAPIA WORKSHOPIT