Toukokuun kiviennuste 2022 – – Peilikoulu

Toukokuun energiat kutsuvat meitä peilikouluun. Tässä koulussa pääsemme oppimaan itsestämme sellaisia asioiat, joita meidän on vaikea itsestämme havainnoida. Tämän vuoksi eteemme tuodaan nyt ihmisiä sekä tilanteita, jotka heijastavat meille oman olemuksemme erilaisia osia. Alla olevatsa kuukausiennusteesta pääset kuulemaan lisää asiasta. Mukavia katseluhetkiä videon pariin toivotellen! 

KIRJAILIJA -ESITTELY

Minut kutsuttiin kirjailija -esittelyyn Kurikan kirjastoon, synnyin paikkakunnalleni tiistaina 24.05.2022. Tilaisuus on kaikille avoin ja haastattelu alkaa klo 18.00. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta päästä paikan päälle kuuntelemaan haastattelua, niin ei hätää. Tilaisuus tullaa striimaamaan Live-lähetyksenä samanaikaisesti KurikkaLive – Youtube kanavalla. Tästä alta löytyy linkki, josta löydät kanavan helposti.

KurikkaLive – Youtube kanava 

Olet enemmän kuin sydämellisesti tervetullut mukaan niin paikan päälle kuin Live-lähetyksenkin pariin. 

Nähdään viimeistään tuolloin!

Aurinkohalein, Reija