ELOKUUN KIVIENNUSTE 2022 – Taskut pullollaan rahaa

Elokuun energeettiset näkymät vievät meidät oman sydämemme runsauden äärelle. Tämä on sellaista runsautta, jota kannamme koko ajan mukanamme ja ainut este tälle runsauden virtaukselle on omat ajatuksemme sekä uskomuksemme itsestämme sekä mahdollisuuksistamme. Alla olevalta videolta pääset lukemaan lisää asiasta. Mukavia katseluhetkiä viedon pariin toivotellen! 

TUNNETAIDETERAPIA WORKSHOPIT ALKAVAT

Tunnetaideterapia on ihana sydämellinen tapa tutustua itseen omassa tahdissaan. Maalaus-sessioissa ei koskaan hoputeta oivaltamaan asioita, vaan jokainen yksitäinen maalaus avaa sydäntäsi yhä avoimemmaksi ja antaa sinulle mahdollisuuksia oivaltaa asioita omasta elämästäsi palata palaltaan. Olen jo monta kertaa päässyt toteamaan, että jokaiseen workshoppiin tulee aina juuri oikeat osallistujat, koska maalauksissa esiintyy samoja värejä sekä samoja teemoja, jotka ovat jokaiselle osallistujalle jollain tavoin tuttuja.  Tunnemaalausten maalaaminen ja niistä yhdessä keskustelu turvallisessa ympäristössä voivat parhaassa tapauksessa antaa suuria oivalluksia omasta elämästä ja joskus jopa avata isojakin tunnelukkoja sydämestämme. Itselleni tunnetaideterapia-ohjaajakoulutus on ollut suuri terapiamatka omaan sisäiseen maailmaani ja auttanut minua ymmärtämään omaa perimääni paljon syvemmillä tasoilla kuin aikaisemmin. Lukuisat maalaukset ovat myös auttaneet minua löytämään omaa aitoa itseäni enemmän ja antaneet itselleni rohkeutta tarttua uusiin itseäni kiinnostaviin mahdollisuuksiin. 

Tunteiden käsittely ja tunteista puhuminen toisten ihmisten kanssa ovat auttaneet minua lähentymään itseni kanssa ja tämän myötä auttanut myös ymmärtämään muita ihmisiä paremmin. Jos haluat kokeilla tätä työskentelymallia turvallisessa ympäristössä, niin olet enemmän kuin sydämellisesti tervetullut mukaan.

TUNNETAIDETERAPIA – WORKSHOPIT 

Sydänhalauksin, Reija