SYYSKUUN KIVIENNUSTE 2022 – Oppaiden ohjauksessa

Syksyn myötä olemme tulleet oman elämämme taitekohtaan, joka saa jokaisen meistä pohtimaan omia kyvyjämme ja omaa rohkeuttamme jatkaa matkaamme eteenpäin sydämemme ohjaamaan suuntaan. Tässä hetkessä omien pohdintojemme keskellä, lukuisat oppaamme tulevat avuksi auttamaan meitä kuulemaan selkeämmin tuon sydämestämme kumpuavan kutsun.  Emme tuntusi vetoa uuteen suuntaan, jos tuolla uudella polulla ei olisi meille mitään annettavaa. Alla olevalta kuukausiennuste videolta pääset kuulemaan lisää syyskuun teemoista. Mukavia katseluhetkiä videon pariin toivotellen! 

SYDÄMEN SAAGA PALVELUT

Oletko koskaan etsinyt uutta suuntaa elämällesi tai olet tuntenut sydämessäsi kutsun uuteen seikkailuun, mutta et oikein ole ollut varma miten lähteä liikkeelle. Sydämen Saaga konseptin alta löytyy monenlaisia väyliä tutustua itseesi ja sisäiseen maailmaasi syvemmin ja tämän alla olevan linkin kautta pääset tutustumaan kaikkiin palveluihini, jotka ovat sinulle tarjolla.

SYDÄMEN SAAGA PALVELUT

Olet enemmän kuin sydämellisestin tervetullut mukaan koulutuksiini tai workshoppeihini!

Sydänhalein, Reija 
www. reijalammi.com