MARRASKUUN KIVIENNUSTE 2022 – Toinen mahdollisuus

Marraskuun energiat tuovat meille tietoisuuden toisesta mahdollisuudesta. Mahdollisuudesta kääntää jokin asia toiseen suuntaan, ratkaista jokin asia viimein lopullisesti tai tehdä sovinto menneisyyden kansa. Mikä ikinä onkaan tämä toinen mahdollisuus oman elämäsi kohdalla, on sillä suuri merkitys tulevien vuosien näkökulmasta. Tämä kyseinen asia elämässäsi voi joku auttaa sinua suurissä määrissä eteenpäin vapauttamalla sinut turhasta hidasteetsa tai se voi asettua sinulle haasteeksi tuleviin mahdollisuuksiisi, jos et ota nyt härkää sarvista ja käy tämän kyseisen asian kimppuun. Alla olevalta videolta pääset kuulemaan lisää marraskuun näkymistä ja kuten aina tuon esiin nämä teemat tulevat eteesi oman elämänkierotsi mukaan. Mukavia katseluhetkiä videon pariin toivotellen!

JOULULAHJA 

Joulu lähestyy taas kovaa vauhtia ja edessä on ihana yhteinen juhla perheen ja läheisten parissa. Jos etsit vielä lahjaa rakkaimmillesi niin Sydämen Saaga -konseptin alta löytyy useampia upeita lahjaideoita jouluksi. Saatavilla löytyy kolme erilaista kirjaa, jotka kaikki käsittelevät tietoisuuden eri tasoja omina tarinoinaan. Voit myös ostaa käynnin tunnetaideterapiaan ja näin mahdollistaa läheisellesi tai ystävällesi uudenlaisen kokemuksen maalipurkkien äärellä. Jos haluat antaa pienen lahjan itsellesi, silloin suosittelen sydämen Saaga -verkkokoulutuksia, jotka tulevat avaamaan tietoisuuttasi aivan uudelle tasolle. Tai halutessasi voit tukea kanavaani pienellä lahjoituksella, jonka tuotosta 50% menee hyväntekeväisyyteen. 

Olet enemmän kuin sydämellisesti tervetullut ostoksille!

Sydämen Saaga verkkokauppa

Sydänhalauksin, Reija
www.reijalammi.com