VUODEN 2023 SEKÄ TAMMIKUUN KIVIENNUSTEET

Upeaa uuden vuoden alkua kaikille ja sydämellisesti tervetuloa vuoden 2023 kiviennusteiden pariin. Tämän vuoden päällimmäisenä teemana on itsetuntemus ja tulemmekin tekemään melkoisen sisäisen matkan tämän vuoden aikana kanssa. Tammikuun pehmeät, mutta päättäväiset energiat auttavat meitä aloittamaan tämän vuoden tietoisesti sekä selvänäköisesti. Alla olevalta videolta pääset kuulemaan lisää asiasta. 

Huikeita seikkailuja tähän vuoteen kaikille toivotellen! 

ITSETUNTEMUKSEN TIELLÄ

Jokainen hetki elämästämme on hyvä hetki tutustua itseensä paremmin, mutta tämän vuoden aikana meillä on siihen erityinen tuki maailmankaikkeuden puolesta. Mutta miksi on tärkeää ymmärtää itseään paremmin? Yksi suurimpia syitä on se, että me olemme tulleen tänne maan päälle oppimaan tunteista ja hyvin usealla sukulinjalla on kannettavanaan useamman sukupolven yli siirtyneitä traumoja, joita tiedostamattamme toteutamme vielä tänäkin päivänä. 

Jos siis sinusta tuntuu, että elämäsi on jämähtänyt paikoilleen, etkä löydä tietäsi ulos omasta tilanteestasi, niin silloin voi olla hyvä sukeltaa omaan sisäiseen maailmaan ja tulla tietoiseksi niistä rakennusaineista, joiden myötä sinusta on tullut sinä. Yksi hyvä keino tähän on tutustua tunnetaideterapian kautta omiin tunnemuistoihinsa sekä omaan perimäänsä. Usein juurikin perimästä löydämme vastauksia oman elämämme haasteisiin ja pääsemme ymmärtämään itseämme tämän kautta paremmin. 

Kuten Sisäinen Viisautesi -kirjan takakannessa kirjoitin ”Sinä kannat kaunista lahjaa sydämessäsi ja nyt on tullut aika jälleen muistaa se!” 🙂 Oletko sinä valmis muistamaan, mitä kaikkea hyvää sinä kannat mukanasi? 

Tämän alla olevan linkin kautta pääset tutustumaan tunnetaidetarapia workshoppeihini lähemmin:

TUNNETAIDETERAPIA WORKSHOPIT

Olet enemmän kuin sydämellisesti tervetullut mukaan! 

Sydänhalauksin, Reija