TOUKOKUUN KIVIENNUSTE 2023 – Aikahyppy

Sydämellisesti tervetuloa toukokuun kiviennusteen pariin. Toukokuu toimiin vedenjakajana tälle vuodelle päättäen alkuvuoden itsetutkiskelun avaamalla tietoisuuttamme yhä laajemmaksi omista kyvysitämme. Alla olevalta videolta pääset kuulemaan lisää kuukauden teemoista. Mukavia katseluhetkiä videon pariin toivotellen! 

SYDÄMEN SAAGA KONSEPTI

Oletko päässyt jo lukemaan Sydämen Saagaan liittyvän kirjan Sisäinen Viisautesi? Tiesitkö, että kirja löytyy jo yli 15 suomalaisesta kirjastosta, joten pääset halutessasi lainaamaan sen helposti lähi kirjastostasi. Jos haluat mieluummin kirjan itsellesi niin, että voit palata kirjan aiheisiin aina kun niin haluat tehdä, voit hankkia kirjan itsellesi alla olevan linkin kautta. Kirja käy läpi Sydämen Saagan kaikki 5 eri symbolia sekä niiden toiminnot ja kirjan lukemisen jälkeen ymmärrät hieman paremmin millaisia erilaisia olemuksen osia olemukseesi kokonaisuudessaan kuuluu. 

SISÄINEN VIISAUTESI – kirja 

Mukavia lukuhetkiä kirjan pariin!

Reija