KESÄKUUN KIVIENNUSTE 2023 – Luovuuden voima

Kesäkuun energiat vievät meidät oman luovuutemme äärelle. Jos olemme pyöritelleen mielessämme uusia ajatuksia tai ideoita niin nyt niiden toteutukselle on kaikki mahdollinen tuki saatavilla. Alle olevasta kuukausiennusteesta pääset kuulemaan lisää asiasta. Mukavia katseluhetkiä videon pariin toivotellen!

KESÄKUUN TUNNETAIDETERAPIA WORKSHOPIT

Kesäkuussa tarjolla on kaksi tunnetaideterapia workshoppia. Toinen niistä toteutuu kotonani Jyväskylässä ja toinen toteutuu Zoomin kautta vietuaalisesti. Alla olevan linkin kautta pääset tutustumaan lisää tunnetaideterapiaan sekä ilmoittautumaan mukaan workshoppeihin halutessasi. Tunnetaideterapia on lempeä ja turvallinen tapa tutustua itseesi sekä omaan tunnemaailmaasi. 

TUNNETAIDETERAPIA WORKSHOPIT

Olet enemmän kuin sydämellisesti tervetullut mukaan! 

Reija