OMA SYDÄNENERGIAMME  – Hyvin monet koulutukset omaan tietoisuuteemme liittyen tarjoavat meille erilaisia konsteja päästä käsiksi juuri siihen oikeaan tapaan manifestoida asioita elämäämme tai löytää nopeita ja helppoja ratkaisuja oman olemuksemme muuttamiseen. Jokaisella näyttää olevan oma erikoinen tapansa auttaa sinua löytämään juuri sen asian, jonka sinä haluatkin löytää. Kaipaamme enemmän kuin koskaan ohjausta omalle kasvullemme ja etsimme koko ajan uusia vaihtoehtoja laajentaa omaan tietoisuuttamme. Miten siis osaisimme valita oikean ohjauksen itsellemme?
 
Oman tietoisemman polkuni alussa, luin kaikki mahdolliset materiaalit henkisyydestä ja osallistuin niin moneen erilaiseen henkiseen tapahtumaan, kuin minulla vain oli mahdolllista ja imin tietoa itseeni kuin pesusieni. Opin erilaisia tekniikoita, erlilaisia käsitteitä sekä otin itselleni matkaan uskomuksia niiltä ihmisiltä, joita ihailin valtavasti. Näin jälkikäteen voisi symbolisesti sanoa, että olin kuin avoin kirjasto, jossa oli omat lokeronsa kaikille niille tiedoille, joita olin saanut muilta ihmisiltä ja jaoin näitä tietoja eteenpäin auliisti omina uskomuksina, koska olinhan oppinut ne tahoilta, jotka olivat PALJON pidemmällä oman henkisyytensä kanssa kuin minä, joka vasta aloittelin oman itseni tutkiskelua.
 
Universumi näytti huomaavan tämän minun uuden villitykseni ja päätti asettaa minut sellaiseen tilanteeseen, jossa asia oikaistaisiin minulle, jotta en kulkisi yhtään pidemmälle enää pesusienenä ja avoimena kirjastona eteenpäin.
 
Sain mahdollisuuden hiljentyä ja kääntää katseeni oman itseni sisäpuolelle. Kutsun tätä sisäiseksi maailmaksi. Silmät avoinna näemme ulkoisen maailman ja silmät suljettuina, meidän on mahdollisuus tutustua sisäiseen maailmaamme.
 
Aivan ensimmäisenä katseeni kohdistettiin sydämeni alueelle, josta hohti valtava kirkkaan puhdas kultainen valo. Tämän häkeltävän kultaisen valon äärellä sain sydämeltäni valtavan ripityksen siitä, miten olin osannutkin ohittaa oman sydämeni äänet niin täysin. Tällä viitattiin symbolisesti yllä kuvattuun kirjastona olemiseen. Kuulin mielessäni hyvin turhautuneen äänen, joka kertoi minulle siitä, miten olin ottanut kaikki lukemani asiat suoraan omaan sydämeeni varmana tietona ilman, että olisin ollenkaan suodattanut tuota ammentamaani tietoa oman sydämeni viisauden kautta. Vielä turhautuneempi oli tuo ääni kertoessaan, miten turhauttavaa oli nähdä minun antavan tuota tietoa vielä auliisti myös eteenpäin ilman, että olisin tarkistanut onko tieto edes paikkansa pitävää itselleni. Tällä viitaten varmaankin erilaisten johtoasemassa olevien henkisten ihmisten omiin uskomuksiin, joita he kantavat mukanaan. Mutta kuten varmasti jokainen ensiaskeleita ottava toivoisi, että hänellä olisi joku viisas vierellään kertomassa mitä seuraavaksi pitäisi tehdä, en minäkään ollut mitenkään poikkeus. Omassa innostuksen puuskassani olin avannut sydämeni kaikelle tiedolle, sen enempää selvittämättä mitä oikeasti itse tunsin noita asioita kohtaan.
 
Edelleen näin kuuden vuodenkin jälkeen, yhä kaipaisin sitä viisasta opasta vierelleni, joka sanoisi minulle mitkä asiat maailmassa ovat oikeita ja mitkä vääriä. Todellisuudessa tällaista opasta ei kuitenkaan ole, joka osaisi antaa meille juuri oikeita vastauksia tai juuri oikean reseptin onnellisuuteen, vaan kaikki tuo viisaus löytyy omasta sydämestämme. Näin ollen maailmassa ei ole olemassa mitään salaista aineosaa, joka muuttaisi oman elämämme yhtäkkiä taianomaiseksi, vaan kaikki se tieto on jo sydämessämme. Taianomaisuus on omassa sydämessämme ja ainut asia mitä voit tehdä tämän tiedon saamiseksi omaan käyttöösi on tutustua omaan itseesi, tutustua omaan sydämeesi, avautumaan omille tunteillesi ja oppia näkemään maailma ympärilläsi oman sydämesi kautta. 
 
Minua muistutetaan alati omasta valtavasta valostani, mutta kuten sinäkin, niin minäkin olen vasta matkalla omaan sydämeeni ja minunkin on välillä vaikea hahmottaa koko omaa erikoisuuttani. Olen kuitenkin saanut siitä jo nyt kuuden vuoden aikana niin paljon todisteita, että alan pikkuhiljaa jo hieman uskomaankin sen, että sydämeeni tosiaankin on piilotettuna jotain hyvin erikoista, mutta ennen kuin se kaikki avautuu minulle itselleni, niin jatkan matkaani hymysuin eteenpäin… ja ehkä välillä vielä kurttuotsaisestikin, mutta jo täysin uuden luottamuksen kanssa sydänenergiaani kohtaan. Nyt jo tiedän, että mitä ikinä kohtaankin, oli se sitten haastavaa tai palkitsevaa, niin tiedän, että kaikki kokemukset ovat omalle kehitykselleni yhtä merkityksellisiä ja ne kaikki opettavat minua ymmärtämään omaa sydäntäni yhä vahvemmin.
 
Miten siis osaat löytää itsellesi oikeanlaisen ohjaajan, omalle matkallesi omaan sydämeesi? Valitse hänet, joka ei tarjoa sinulle nopeita ratkaisuja, valitse hänet, jolla ei ole sinulle valmista pakettia käyttöösi, valitse hänet, joka haastaa sinut ajattelemaan omalla sydämelläsi ja joka ei opeta sinulle ainoastaan jotain valmista menetelmää, vaan valitse hänet, joka auttaa sinua etsimään alati uusia ulottuvuuksia itsestäsi. Ja painotan vielä sanaa ” joka auttaa sinua etsimään uusia ulottuvuuksia ITSESTÄSI.” Millään muulla ei ole väliä, voimme opetella halutessamme miljoonia eri tapoja tulkita, hoitaa, ohjata tai opastaa, mutta jos emme löydä oman sydämemme tapaa tulkita, hoitaa, ohjata tai opastaa, niin millään oppimallamme ei ole kovinkaan paljon merkitystä. Tuolloin toistamme vain jonkun muun uskomuksia tai jonkun muun ihmisen oivalluksia, pääsemättä koskaan käsiksi oman sydämemme viisauteen.
 
Tuolloin saattaa olla niin sanotusti, että kirjastonpitäjinä rakastumme erilaisia tarinoihin ja vaikka haaveilisimmekin kenties myös oman kirjamme kirjoittamisesta, niin emme koskaan päädy itse kirjoittamaan kirjaa, koska kirjastossamme on niin paljon valmiita upeita kirjota jo muutenkin luettavana. Emme tuolloin päädy koskaan kirjoittamaan omaa tarinaamme, emmekä päädy koskaan tutustumaan omiin lahjoihimme, koska elämme elämämme ainoastaan muiden kirjoja lukien.
 
Tämä itseen kohdistuva tietoisuus on varmasti yksi niistä viitteistä, joita näemme jo nyt ympärillämme. Koskaan aikaisemmin en ole nähnyt näin paljon tarjontaa oman tietoisuutemme edistämiseksi ja silti samanaikaisesti kuulen miten erilaiset henkisen alan yrittäjät miettivät miten ihmiset eivät enää samalla tavoin osta palveluja. Aivan kuin ”asiakkaat” olisivat tulleet tietoisemmiksi sydämeltään ja aivan kuin he puntaroisivat yhä tarkemmin mihin lähteä mukaan. Ja itse näen itseni vain riemuitsevan tästä yrittäjänä, koska se tietää vain ja ainoastaan yhtä asiaa. Juuri oikeita ihmisiä, juuri oikeassa paikassa, juuri oikeaan aikaan. 
 
Näin se sydämemme ohjaus toimii, kun annamme sille mahdollisuuden ja tämä on selkeä merkki siitä, että kehitys on alkanut jo kollektiivisella tasolla. Meistä on tullut paljon tietoisempia ja osaamme jo paljon paremmin kuunnella oman sydämemme ääntä. Ja tämä ei ole mitään muuta kuin erityisen positiivinen asia. Uskalla olla rohkea, uskalla luottaa omaan sydämeesi ja oman sydämesi viesteihin. Universumi rakastaa rohkeita sydämen seikkailijoita ja antaa tukensa jokaiselle, joka rohkenee lähteä itsensä kanssa omalle sydämensä polulle. Joten luota siihen, että halutessasi oma sydämesi osaa ohjata sinut juuri oikeaan paikkaan, juuri oikeaan aikaan, juuri oikean ihmisen luokse. 
 
Ihanaa sunnuntaita kaikille teille valosydämille toivotellen,
Reija 
 
Reija <3