SPONTAANI ILO  Oletko koska viimeksi päässyt tuntemaan jonkin spontaanin tekosi vuoksi aitoa lapsenomaista iloa? Olet ehkä nähnyt jossain tyhjänä roikkuvan keinun ja kävellyt sen luokse sydän täynnä odottavaa jännitystä. Muistat niin elävästi vielä millaiselta tuntui lapsena keinua pihakeinussa keho täynnä innostusta ja aitoa iloa Koska siis olet viimeksi antanut itsellesi mahdollisuuden tuntea jälleen tällaista ihanaa sisältäpäin kuplivaa iloa ilman, että tilanteeseen liittyisi turhia suunnitteluja etukäteen? 

Mauin matka tarjoaa sinulle tällaisia hetkiä heti alkumetreistä lähtien. Iloinen ja kupliva olotila alkaa rakentumaan sisällesi jo Helsingin lentäkentälle saapuessasi, puhumattakaan siitä, kun astut Mauin kentällä ensimmäisen kerran tuloaulaan ja pääset kulkemaan ison tervetulotaulun alta, jossa lukee: ”Aloha, Welcome to Maui”. Uskon, ettei omaa sisäistä lapsenomaista innostustasi voita mikään muu tuossa hetkessä 

Omien matkojemme tarkoitus on antaa osallistujille aina sylin täydeltä kokemuksia, ei siis pelkästään opetuksia, vaan enemmänkin kokemuksia, koska omien kokemustemme kautta pääsemme oppimaan kaikista parhaiten asioita omassa elämässämme. Ja kun mukaan lisätään tunne, niin pääsemme tarjomaan osallistujille tunnekokemuksia, jotka jättävät vieläkin vahvemmat jäljet sydämiimme. 

Lähde siis mukaamme kokemaan spontaania iloa huikeiden maisemien ja upeiden ihmisten kanssa, Maui ei jätä ketään kylmäksi, vaan antaa ikimuistoisia tunnekokemuksia jokaisen omaan sydämeen kotiin viemiseksi. 

Mahalo nui! Maui No ka oi 

Tästä pääset lukemaan lisää ensi kevään Mauin matkasta: HAWAIII – MAUI 2019