Matkat omaan sydämeesi: Tässä videossa kerromme hieman mitä kaikkia muutoksia olemme kokeneet elämässämme vuosien mittaan, kun olemme matkanneet Mount Shastalle. Otamme esiin myös miten tulevat Mauin ja Lapin matkat lisäävät mausteita omaan olemukseemme, avaten sydäntämme yhä avoimemmaksi vastaanottamaan kaiken sen hyvän, joka on tarjolla elämäämme joka päivä. Myös juuri nyt. kun luet tätä tekstiä. Ota itsellesi pieni hetki ja katsele ympärillesi. Huomaatko millaisia asioita oma ympäristösi viestii sinulle. Pystytkö hahmottamaan miten paljon hyvää elämässäsi on jo juuri tällä hetkellä? Oletko osannut valjastaa oman luovuutesi täysin omaan käyttöösi. Luotatko itseesi ja omiin kykyihisi?

Matkat, joita teemme kollegani Sirpa Pihlajaniemen kanssa Mount Shastalle Pohjois-Kaliforniaan, Mauille Hawaijille sekä tulevaisuudessa myös Lappiin, antavat sinulle mahdollisuuden kokea, tuntea ja nähdä asioita omalla sydämelläsi. Nämä matkat antavat sinulle mahdollisuuden kokea oman aidon itsesi. Ja tämä kaikki vain sen vuoksi, että me annamme sinulle matkojen aikana tilaa kokea itsesi. Näiden kohteiden rakkaudellisissa sydänenergioissa voit tuntea itsesi hyvin vapaaksi, täysin hyväksytyksi ja syvästi rakastetuksi. Ei ainoastaan meidän ohjaajien puolesta, vaan myös upean ympäröivän luonnon sekä ihanien paikallisten ihmisten puolesta. Me mahdollistamme ihmisille selkeämmän sydämen kutsun kuulemisen, aitojen kokemusten sekä kohtaamisten kautta.

Tule siis mukaan kokemaan oma aito itsesi ja anna itsellesi mahdollisuus jälleen muistaa millaista on elää elämäänsä sydämestään käsin!

Lue tästä lisää MOUNT SHASTAN MATKASTA 

Lue tästä lisää MAUIN MATKASTA 

Sydämelisesti tervetuloa mukaan, Reija Lammi ja Sirpa Pihlajaniemi