Hulluutta vai synkronismia?

Lokakuu tuo eteesi nyt niin suuria ideoita ja niin huikeita synkronistisia tapahtumia, että se saattaa saada sinut ajattelemaan, että olet tulossa hulluksi tai ehkä enemmänkin saatat kyseenalaistaa oman mielesi kykyjä manifestoida oikeita asioita elämääsi. Ajatukset, uudet ideat ja kohdallesi tuodut mahdollisuudet avaavat oman tietoisuutesi ovia niin kovalla vauhdilla, että automaattisesti saatat epäillä, että onko sinusta näihin uusiin haasteisiin ja mahdollisuuksiin, joita universumi eteesi nyt tuo valtavalla vauhdilla. Aivan kuin universumilla olisi kiire herättää sinut huomioimaan kaikki todelliset lahjasi, antamalla sinulle alkusysäyksen mitä hulluimmilla mielikuvilla tai eteesi tulevilla tapahtumilla. Tässä kuussa saatat siis miettiä useampaankin otteeseen, että oletko tulossa hulluksi, kun mieleesi nousee tällaisia mahdottomilta kuulostavia ajatuksia. Tai saatat vaihtoehtoisesti ajatella, että onko universumi tulossa hulluksi tarjoamalla sinulle tällaisia uskomattomia mielikuvia tai kohtaamisia eteesi. 

Ovatko nämä kaikki luoksesi tulleet tapahtumat tai ideat todellakin vain oman mielikuvituksesi ylilyöntejä, vai voisiko niissä piillä jokin pieni totuuden poikanen? Oletko koskaan todella miettinyt omien kykyjesi ja lahjojesi laajuutta? Oletko kenties salaa haaveillut jostain uudesta suunnasta elämässäsi ja nyt universumi tuo sinulle tietoisuuteen mahdollisuuden tällaisesta unelmasta ja kysyy, että tätähän sinä halusit, oletko siis valmis ottamaan vastaan unelmasi?

Mikä ikinä tuo hurjalta kuulostava ajatus tai idea onkaan, joka luoksesi on matkannut tämän kuukauden tai viimeisten parin kuukauden aikana, niin sille pitäisi löytyä omasta elämästäsi myös muita yhtymäkohtia. Olet saanut ehkä aikaisemmin jo vuosia sitten mielikuvan, jostain tapahtumasta, joka on jäänyt muistoihisi. Tai kenties olet nähnyt jo vuosia sitten jossain tekstin omasta unelmastasi ja se on jäänyt yksittäisenä tapauksena mieleesi. Ehkä olet jopa tehnyt unelmakartan, joskus aikaisemmin ja ajatellut, että ehkä unelmakarttasi asiat eivät olleet oikeita, koska ne eivät ole toteutuneet. Ja nyt yhtäkkiä kaikki nämä yksittäiset mielikuvat, yksittäiset tapahtumat ja aikaisemmat manifestoinnit yhdistyvät ja edessäsi on kokonaisuus, jonka toteen tulemisesta olet saanut jo vinkkejä useampaankin otteeseen elämäsi aikana. Et vain ole ehkä huomannut aikaisemmin yhdistää niitä yhteen samaan ajatukseen. 

Tällä tavoin universumi haluaa osoittaa sinulle, että sinä et ole tulossa hulluksi, eikä maailma ole tulossa hulluksi, eikä sinun tarvitse epäillä omia ajatuksiasi tai edessäsi olevia mahdollisuuksia, vaan universumi on antanut sinulle jo vinkkejä näistä tulevista askeleistasi, jotka odottavat sinua nyt edessäsi. Mitä, jos omat mielikuvasi ovatkin oman laajemman tietoisuutesi viestejä sinulle tulevista tapahtumista? Mitä, jos omat mielikuvasi ovatkin oman laajemman tietoisuutesi tapa näyttää sinulle uutta suuntaa mihin kohdistaa askeitasi? Mitä, jos näitä oman mielesi kuvia seuraamalla voisitkin löytää todellisen itsesi? Uskaltaisitko silloin luottaa omaan intuitioosi vahvemmin? 

Lokakuu saa meidät helposti ajattelemaan, että kuka on autonrattimme ohjaksissa. Työnnetäänkö meitä koko ajan eteenpäin kohti laajempaa itseämme, vai vedetäänkö meitä mukaan juuri siihen suuntaan, jossa voisimme kehittyä kaikista eniten? Mikä on todellisuudessa oma roolimme tässä suuressa suunnitelmassa, jota olemme rakentamassa itsellemme? Yksi asia on ainakin varmaa. Meillä itsellämme on valinnanvapaus päättää otammeko nämä huikeat uudet mahdollisuudet vastaan vai käännämmekö niille selkämme. Päätös on vain ja yksinomaan itsellämme. Jos päätät jättää tämänhetkisen visiosi toteuttamatta, universumi saattaa tuoda sinulle samankaltaisia mahdollisuuksia myöhemminkin eteesi hieman toisenlaisessa muodossa, mutta tuolloin tilanne on jo erilainen ja asetelmat taivaalla täysin toisenlaiset. 

Näitä eteesi tuotuja mahdollisuuksia ei ole tuotu eteesi turhan takia, eikä sen vuoksi, että kieltäytyisit niistä, vaan nyt sinulle tarjotaan mahdollisuutta kasvaa siihen mittaan, joka sinun olisi mahdollisuuskin olla juuri nyt tämän elämäsi aikana. Universumi kaipaa enemmän kuin koskaan juuri nyt sellaisia ihmisiä, jotka uskaltavat olla rohkeita ja jotka uskaltavat kuunnella omaa intuitiotaan vahvasti. Tällaiset ihmiset vaikuttavat suuresti yleiseen kehitykseen maan päällä, koska he kantavat sydämessään jotain hyvin puhdasta ja he näkevät sydämessään miten tuo sydämen puhtaus vaikuttaa maailmaan. Universumikin näkee sen ja oma laajempi itsesi näkee sen, sen vuoksi sinulla on nyt edessäsi uusia hurjia unelmia, joita et varmaankaan osannut koskaan ajatella edes todeksi. Sinut on luotu näitä unelmia varten ja universumi on antanut sinulle viitteitä näistä omista ajatuksistasi jo aikaisemminkin, joten usko itseesi ja usko omiin unelmiisi, koska ei aikaakaan, kun ne alkavat ottamaan fyysisemmän muodon elämässäsi. 

Huikeaa lokakuun jatkoa kaikille toivotellen,
Reija sekä kaikki lukuisat oppaamme

Jos haluaisit tutustua syvemmin oman sydämesi rakenteisiin ja siihen miten voit luoda sydämestäsi käsin asioita elämääsi, niin tule mukaan Sydämesi unelma 2018 – verkkokoulutukseen. Koulutuksesta pääset lukemaan enemmän TÄÄLTÄ