Viime kesän Sydämen Saaga retriitissä pääsimme osallistujien kanssa tekemään hyviä oivalluksia keskittymiskyvystämme. Videolla kerron miten tämä tuli esiin ja mitä viisauksia se kantoi mukanaan. Ohjaajana pääsin itse ymmärtämään syvemmin sen, miten hienovaraisten energioiden kanssa

” Keskittymiskyvyn
tärkeys oman
tietoisuuden 
laajentumisessa. ”

olemmekaan tekemisissä. Samalla ymmärsin miksi energioiden tunnistaminen ja niiden kanssa kommunikaation oppiminen on niin tärkeää juuri nyt tässä ajassa, jossa tällä hetkellä elämme.Energiatuntemuksiin tutustuessamme kyse on oman keskittymiskykymme vahvistamisesta, jotta voisimme ymmärtää paremmin mitä kaikki tunnistamamme energiat meille koettavat opettaa.

Mukavaa videon katseluhetkeä toivotellen! 

” Valoenergia
sisältää valtavan
määrän 
tietoisuutta. ” 

Sydämen Saaga – verkkokoulutukset auttavat osallistujia tulemaan tutuiksi oman energiansa kanssa ja antaa osallistujille työkalut tutustua energiamaailman tapaan kommunikoida heidän kanssaan. Kyse on valoenergiaa tutustumisesta ja valoenergian oman kielen oppimisesta. Koulutukset ovat 

hieman kuin uuden kommunikaatiotavan aakkosia, jotka voimme halutessamme ottaa käyttöömme. 

Sydämen Saaga koulutuksista pääset lukemaan lisää TÄÄLTÄ