Haluaisin jakaa sinulle tarinan omasta rummustani ja siitä miten se sai alkunsa jo paljon aikaisemmin kuin itse rumpu pääsi syntymään. Alla olevassa videossa tuon esiin oman rumpuni tarinan sekä sen miten se liittyy Sydämen Saaga opetuksiin sekä matkoihin, joita teemme kollegani Sirpa Pihlajaniemen kanssa. 

Jos olet kiinnostunut laajentamaan omaa tietoisuuttasi ja haluat saada huikeita uusia kokemuksia itsellesi, niin olet enemmän kuin sydämellisesti tervetullut mukaan matkaani. Minulle ei ole tarvetta opettaa sinulle oikeita tapoja katsoa maailmaa, eikä minulla ole tarvetta muuttaa omia näkemyksiäsi elämästä. Minun tavoitteeni on herättää oma sydämesi eloon ja auttaa sinua tulemaan rohkeammaksi kokemaan elämää omasta sydämestäsi käsin. Mitään muuta ei tarvita 🙂 

Joten anna itsellesi mahdollisuus oppia jotain uutta itsestäsi ja tutustu koulutustarjontaan lisää TÄÄLTÄ

Älä unohda hyödyntää myöskään 30% BLACK FRIDAY TARJOUSTA Sydämen Saaga koulutuksiin liittyen!

Annetaan tietoisuuden kasvaa maailmaan sydämestämme käsin eteenpäin!