Tervetuloa tämän 2018 vuoden viimeisen kiviennusteen pariin. Mikä vuosi meillä onkaan takana ja miten paljon olemmekaan ihmisinä kasvaneet tämän vuoden aikana. Salli itsellesi pieni hetki tämän kuukauden aikana todella huomioida kaikki ne kokemukset, joita olet käynyt läpi tänä vuonna. Nämä tämän vuoden aikana saamasi oivallukset itsestäsi toimivat ponnahdusalustana tuleville vuosille sekä omille uusille toimillesi omassa elämässäsi. Ihania katseluhetkiä videon pariin toivotellen! 

Videolla otin esiin uuden LAHJOITA EURO HYVÄÄN – kampanjan, joka astuu voimaan tästä hetkestä eteenpäin. Olen etsinyt jo pitkään tapaa, jolla voisin itse vaikuttaa hyvän tuottamiseen maailmassa yhä enemmän ja joulukuun kuukausiennusteen energioita tutkiessani minulle tuotiin ajatus kampanjasta, jonka myötä voisin mahdollistaa ihmisten osallistumisen mukaan lahjoituksiin hyvin pienellä summalla. Näin ollen kynnys lahjoittaa euro hyvään tarkoitukseen ei ole liian suuri. 

Kaikki lahjoitetut eurot menevät suoraan hyvinvointia edistäviin kohteisiin ja halutessasi myös sinä voit vaikuttaa siihen mihin nämä lahjoitettut rahat kohdistetaan. Lahjoitukset lähtevät aina eteenpäin, kun 1000 euroa tulee täyteen ja sinun on mahdollisuus osallistua lahjoituskohteiden valintaan aina ennen lahjoituksen eteenpäin lähettämistä. 

Lahjoituksiin liittyen olen rakentamassa myös omat sivut maanantaihin 10.12.2018 mennessä ja tulen laittamaan linkin sivuille myös tähän videon alle tuohon päivään mennessä.

Voit kuitenkin tehdä lahjoituksen jo nyt ja tästä linkistä pääset osallistumaan lahjoituksiin: LAHJOITA EURO HYVÄÄN