YSTÄVÄNPÄIVÄN KIRJA-ARVONTA

UPEAA YSTÄVÄNPÄIVÄÄ SINULLE YSTÄVÄNI 

Tämän vuoden Ystävänpäivänä halusin tehdä kirja-arvonnan tulevasta uudesta kirjastani kaikkien halukkaiden kesken. Miten huikean luova projekti tämä onkaan ollut  – kirjoittaa oma ensimmäinen kirja 🙂 Tässä alla olevassa videossa on sinulle ohjeet siitä miten pääset osallistumaan arvontaan mukaan. 

MISSÄ VOIT OSALLISTUA ARVONTAAN?

Kertauksena vielä, että voit osallistua arvontaan mukaan kolmessa eri paikassa: 

 1. Jättämällä kommenttisi tähän blogikirjoituksen alla www.reijalammi.com sivuilla
 2. Jättämällä kommenttisi tämän Facebook- postauksen alle reijalammi.com Facebook-sivuilla
 3. Jättämällä kommenttisi tämän Youtube-videon alle Youtubessa Reija Lammi – kanavalle

Kaikkien kommenttien jättäneiden kesken tulen arpomaan yhden uuden kirjani SISÄINEN VIISAUTESI.

Arvonta on voimassa siihen  päivään saakka, kunnes kirja virallisesti julkaistaan myyntiin, joten sinulla on hyvin aikaa ilmoittautua mukaan 🙂

Vielä kerran haluan toivottaa sinulle upeaa Ystävänpäivää ja suurta arpaonnea kirja-arvontaan!

Tätä arvontaa saa vapaasti jakaa eteenpäin 🙂 

Sydänhalauksin, Reija 

Arviointi
Käyttäjien arvio
2.5 based on 3 votes
Nimi
Ystävänpäivän Kirja-arvonta
2019-02-14T10:39:26+00:0014.2.2019|Sydänenergia|7 Comments

7 Comments

 1. tupu59 19.2.2019 20:46

  Tuula 19.2.2019 Osallistun kirja-arvontaa. Kurssit ja videot ovat olleet mielen kiintoisia. Selkeitä ja hyvin tehty.Kiitos Reija.

 2. reija.lammi 18.2.2019 17:32

  Kiitos Irja-Liisa ihanista kommenteista ja ihana kuulla, että energiahoitojen pariin on ollut helppo mennä pitemmän tauonkin jälkeen. Se on hieman kuin pyörällä ajon oppiminen, kun sen kerran oppii, niin sen muistaa aina 🙂 Ihanaa Arpaonnea sinullekin arvontaan! Sydänhalauksin, Reija 😀

 3. reija.lammi 18.2.2019 17:30

  Kiitos Eija ihanasta palautteestasi ja uskon, että kirjan sisältö tulee avaamaan hieman tätä sisäistä viisauttamme, jota todellakin käytämme jo tälläkin hetkellä elämässämme. Emme vain usein tee sitä kovin tietoisesti 🙂 Kiitos arvontaan osallistumisesta ja ihanaa arpaonnea sinullekin 😀 Sydänhalauksin, Reija 😀

 4. iikkuf 18.2.2019 04:19

  Ihanat korvikset! Onnittelut kirjan valmistumisesta. .-) Osallistun toki arvontaan. Olen antanut aikaa hoitohetkille päivittäin (pitkän tauon jälkeen), ja hoidot ovat tehneet niin hyvää. .-D <3 Kiitos! T. Irja-Liisa

 5. eija.parrila 17.2.2019 12:10

  Hei Reija .Olen seurannut ja osallistunutkin sinun kursseille .Aina ei pysty vaikka haluaisikin.Mutta sinun videoita seuratessa olet selkeä kertomaan maanläheisesti asioita joita tiedät ja olen niistä kiinnostunut.Tiedän että jokaisellella on sisäinen viisaus kunhan sen vaan osaisi oivaltaa miten sen ottaisi käyttöönsä.vaikka me ihmiset varmaan myös käytämmekin sitä huomaamattamme.Kiitos sinulle .Sinulla on taito ja minä sitä otan käyttööni omalla viisaudellani.Hyvää aurinkoista päivää sinulle Täällä Muhoksella paistaa aurinko.terveisin Eija Parrila

 6. reija.lammi 14.2.2019 11:14

  Kiitos Aune osallistumisestasi ja hyvää arpaonnea arvontaan 🙂 Kiitos myös toivotuksistasi ja ihanista palautteistasi. On ollut suuri ilo tutustua myös sinuun! Sydänhalauksin, Reija 🙂

 7. Aunelle.rakkaudella 14.2.2019 10:55

  Osallistun kirja-arvontaan. Onnea ja menestystä Reijalle myös kirjailijana, odotan innolla kirjan ilmestymistä. Kurssisi ovat olleet sydäntä avaavia, ihanaa että löysin näille sivuille. Kiitoksin Aune A

Jätä kommentti