HELMIKUUN KIVIENNUSTE 2019

Helmikuu tuo luoksemme erityisen energian, jonka tuloksena saatamme kohdata hyvin onnekkaita sattumia. Se mikä on piilossa tulee esiin, mutta se vaatii sinulta avoimuutta sekä läsnäoloa omille aisteillesi. Helmikuun ennuste sisältää symbolisen tarinan siitä millaisia asioita meillä saattaa olla vastassamme ja miten oma uskomuksemme itsestämme vaikuttaa eteemme tuleviin asioihin. Mukavia hetkiä videoiden pariin!

Helmikuu siis kysyy meiltä miten haluamme lähteä viemään omaa elämäämme eteenpäin ja millaisille mahdollisuuksille uskallat avata oman sydämesi. Eteemme tulevat mahdollisuudet saattavat tosiaan olla nyt paljon suurempia kuin voisimme koskaan omalle kohdallemme uskoa todeksi ja sen vuoksi universumi halusi tuoda sinulle tämän tietoosi jo etukäteen, jotta voit valmistautua näihin suuriin mahdollisuuksiin. Sinulla on kaikki se mitä näihin uusiin tilaisuuksiin vaaditaan, ei niitä muutoin eteesi tuotaisi 🙂 Joten usko itseesi ja kuuntele sydäntäsi, äläkä anna pelkojesi liikaa vaikuttaa omiin mahdollisuuksiisi!

Ihanaa helmikuun alkua kaikille toivotellen! 

Reija ja lukuisat oppaamme