Tekemättömyyden hetket ja niiden tärkeys

Ihanaa aurinkoista kevätpäivää kaikille toivotellen 🙂 Minä vietin tänään 3 tuntia ulkona tekemättä varsinaisesti mitään. Ainoastaan nautin ihanasta kevätauringosta ja siitä, että sallin itselleni tällaisen tekemättömyyden hetken tähän päivääni. Tässä alla olevassa videossa kerron hieman lisää ajatuksia tekemättömyydestä ja minkä vuoksi tällaiset tekemättömyyden hetket ovat niin tärkeitä meille. Ihanaa videokatselu hetkeä toivotellen! 

Muista ottaa itsellesi tällaisia ihania tekemättömyyden hetkiä ja varsinkin nyt kevät auringon vihdoin tultua esiin. Kehosi tulee kiittämään sinua näistä pysähtymisen hetkistä ja mielesi saa aivan uutta selkeyttä. Aina ei tarvitse olla toimittamassa erilaisia tehtäviä eikä ratkomassa erilaisia ongelmia. Joskus parasta mitä voit tehdä juuri nyt on pysähtyä ja olla tekemättämitään 🙂 

Ihania energisoivia auringonsäteitä kaikille lähetellen!

Sydänhalauksin, Reija