SYDÄNTEN LIITTO

Maaliskuu tuo meille ihanat uudet energiat mukanaan ja antaa meille viestin kohdallemme tulevasta sydänten liitosta. Jokin tärkeä kohtaaminen, jokin tärkeä oivallus tai tilanne tuo elämäämme mukaan vahvemmin sellaisia ihmisiä, joiden kanssa pääsemme yhtä matkaa hieman vaivattomammin eteenpäin elämässämme. Ihania katseluhetkiä videon pariin toivotellen! 

Miten tärkeitä aikoja elämmekään juuri tällä hetkellä elämässämme ja miten tärkeää onkaan oppia tunnistamaan meille tärkeät energiat ihmisistä, joita kohtaamme. Tuleva uusi kirjani tulee puhumaan tästä aiheesta enemmänkin ja tuon kirjan myötä pääset hyvään ymmärrykseen siitä minkä vuoksi omat hienojakoisten energioiden tunnistus on niin tärkeää. 

Tätä hienojakoista energiamaailmaa pääset opiskelemaan myös minun ohjauksessani Sydämen Saaga verkkokoulutusten myötä tai ensi kesän lopulla Sydämen Saaga retriitin aikana. Tässä alla vielä linkit näihin tilaisuuksiin:

Sydämen Saaga -verkkokoulutukset 

Sydämen Saaga Retriitti elokuussa 2019

Olet enemmän kuin sydämellisesti tervetullut mukaan kaikkiin Sydämen Saaga – koulutuksiin! 

Ihanaa maaliskuun jatkoa kaikille toivotellen, 

Reija 🙂