SYDÄMEN SAAGA – Retriitti Wäärälässä 09.-11.08.2019 (Keski-Suomi/Ruuhimäki)

Tule viettämään ikimuistoinen viikonloppu Keski-Suomeen omiin energioihisi tutustuen! Wäärälä on tapahtumapaikkana ihana pieni sukutila keskellä vihreintä Järvi-Suomea. Paikan huikeat energiat tukevat täydellisesti Sydämen Saaga – viikonlopun opetuksia. Jo viettämällä aikaasi pelkästään tämän ihanan sukutilan mailla, tulet avaamaan sydäntäsi yhä avoimemmaksi vastaanottamiselle. Viikonlopun aikana tehdyt lukuisat helpot harjoitukset asettavat oman tietoisuutesi täysin uudelle tasolle ja antaa sinulle työkalut itsesi tasapainottamiseen sekä terveytesi ylläpitämiseen koko loppuelämäsi ajaksi. Tulet varmasti yllättymään siitä miten vaivatonta ja helppoa energioiden kanssa työskentely on.

TARJOUS 333 €/hlö VOIMASSA 30.04.2019 SAAKKA!
Ilmoittaudu mukaan TÄSTÄ

Viikonlopun pääpaino tulee nojaamaan oman energiavirtauksesi tunnistamisessa ja oman yhteytesi vahvistamisessa tuohon sinussa virtaavaan hyvin parantavaan elämänvoimaan. Opetukset soveltuvat niin aloittelijoille, kuin myös vanhoille konkareillekin, jotka haluavat syventää omaa yhteyttään omiin energiavirtauksiinsa.

Kyse on universaalin sydänenergian aktivoimisesta omaan käyttöösi, vain ja ainoastaan tiedostamalla miten vahvasti tuo energia on jo läsnä omassa olemuksessasi. Viikonlopun aikana tulet tietoiseksi omasta valokehostasi ja sen huikeista ominaisuuksista. Viikonlopun jälkeen lähdet kotiin sydän täynnä ihmetystä sekä syvä levollisuus niin kehossasi, mielessäsi, kuin sydämessäsikin.

Jos haluat lukea lisää Sydämen Saaga ™ – teemasta, niin tässä alla on linkki sivuilleni.

Sydämen Saaga: https://reijalammi.com/koulutukset/

VIIKONLOPUN OHJELMA:

Pe 9.8.2018 klo 16.00-17.00

 • Saapuminen Wäärälään & majoittuminen huoneisiin
 • Alkuinfo sekä tutustuminen toisiimme iltapalan äärellä
 • Sydämen Saaga -symboliin tutustuminen
 • Yhteismeditaatio: Sydämen matka parantajien taloon – valmistautuminen tuleviin opetuksiin
 • Saunomista, uintia, paljuilua sekä mukavaa yhdessä oloa

La 10.8.2018 klo 09.00 – 19.00

 • Aamiainen
 • Ensimmäiset harjoitukset ja oman energiavirtauksen tunnistaminen
 • Erilaisiin energiatuntemuksiin tutustuminen käsisssä
 • Lounas
 • Käsiharjoituksista siirtyminen kehoon
 • Kehoenergioihin tutustuminen ja oman energiakentän tunnistaminen
 • Iltapäiväkahvit
 • Pieni kurkkaus kvanttifysiikkaan energiatuntemusten myötä
 • Illallinen
 • Yhteismeditaatio: Valosydän sekä valon kieli
 • Saunomista, uintia, paljuilua sekä mukavaa yhdessä oloa

Su 11.8.2018 Klo 09.00 – 12.00

 • Aamiainen
 • Kehoharjoitukset ja vapaan ohjauksen tunnistaminen hoidossa
 • Lounas
 • Kysymyksiä ja kokemuksia viikonlopun harjoituksista
 • Loppumaadoitus ennen kotiin lähtöä
 • Sydämelliset hyvästelyt kotimatkalle

Kurssimaksu toimii ilmoittautumisena!

Hinta: 355 €/hlö ( sis. majoituksen 2-4hh, saunaelämyksen, ohjelman, koulutusmateriaalit, kaikki ruokailut sekä alv) Tuo omat liinavaatteet mukaan tai vuokraa ne Wäärälästä 15€/setti. Ota mukaan myös joogamatto, makuulla tehtäviä harjoituksia varten.

Aikataulu: pe 9.8. klo 16.00 – su 11.8. klo 12.00

TÄSTÄ PÄÄSET TUTUSTUMAAN WÄÄRÄLÄÄN

TÄSSÄ ALLA VIIME VUODEN OSALLISTUJIEN PALAUTTEITA

TERTTU – 2018

Ymmärrykseni energiasta nousi uudelle tasolle, konkreettiseksi. Olen tiennyt, että omaan hoitavat kädet ja nyt sain mahtavan kokemuksen siitä itselleni. Sain käyttööni taidon, jonka voin ottaa käyttööni koska vain haluan. Aion jatkaa energioiden parissa työskentelyä. Hieno oivallus oli, että pystyn näillä harjoituksilla kohottamaan tietoisuuttani – mikä maailma avautuikaan. Lisäksi ruoka oli hyvää ja sitä oli rittävästi. Wäärälä kurssipaikkana oli huippuhyvä. Sauna + poreallas iso plussa. Tykkäsin 10+. Kiitos Reija, kun tuot tietoisuutta tähän maailmaan lisää <3

JONNA – 2018

Kiitos ihanasta viikonlopusta <3 Kiitos hyvästä ruoasta, jota oli riittävästi <3 Kiitos, että ohjelma sisälsi uimista ja saunomista.<3 Kiitos, että sain tutustua näin mahtaviin ihmisiin ja viettää heidän kanssaan mahtavan viikonlopun <3 Kiitos Reija, että olet ja jaat tätä meille kaikille tällä tavalla <3 Toivottavasti pääsen vielä matkoille, joita järjestätte <3

KATI – 2018

Olihan tämä… retriitille lähdin tietämättä mihin lähin, oli vain päästävä ? Pääsin viikonlopun aikana hiukan jyvälle siitä energiasta, mikä mahdollisesti tahtoo minun tulevan tietoiseksi tästä ”voimasta”. En tiiä, aika näyttää mihin suuntaan minun on tarkoitus kulkea ja mitä kaikkea se tuo eteeni ? Kiitos ihanasta viikonlopusta johon uskalsin suinpäin sukeltaa <3

KAISA – 2018

Iso Kiitos <3 Moni asia omassa olemuksessa sai ”tarkoituksen” tai ”syyn”. Oman kehon ja mielen ongelmat ovat varmasti mahtavia lahjoja, kun ne saa valjastettua oikeaan käyttöön. Nyt tavoitteeksi laitetaan enemmän sydämen äänen kuuntelua ja herkistymistä omille sisäisille viesteille. Rohkeutta löytää yritystoiminnalle myös tarkempia rajoja ja ideologiaa. Verkkokoulutuksiin osallistuminen kiinnostaa myös kovasti. Jotenkin nyt tuntuu, että jotain sellaista on löytynyt, joka on puuttunut. Pitkästä aikaa sisäistä rauhaa <3

SARI – 2018

Paljon vahvistusta omille ajatuksille sekä uusia ajatuksia luova kurssi. Hieno paikka ja hyvä tunnelma. Sauna ja ruoka ihanaa. Hyviä harjoituksia. Pääsin rauhoittumaan ja myös kokemaan energian vaikutuksia. Kiitos

MILLAISEN PALAUTTEEN SINÄ TULET JÄTTÄMÄÄN TÄMÄN KESÄN RETRIITISTÄ?

TÄSSÄ TUNNELMIA VIIME VUODEN KEVÄÄLTÄ WÄÄRÄLÄSTÄ