KIRJA-ARVONNAN VOITTAJA

Alla olevalla videolla esittelen hieman uutta kirjaani sekä suoritan helmikuussa alkaneen kirja-arvonnan voittajan. Isot onnittelut arvonnan voittajalle!

Uuden kirjan parissa uurastaminen on nyt loppunut ja ensimmäinen kirjani on viimein julkaistu myyntiin. Miten  huikea oppimisprosessi tämä kirjan kirjoittaminen olikaan itselleni ja miten paljon opin itsestäni kirjoittamisen aikana. Tulen palaamaan varmaan myös itse yhä uudelleen kirjan aiheiden pariin, koska välillä tuntui, kuin olisin kirjoittanut itselleni uusia elämän ohjeita alas paperille 🙂 

Yhdeksän kuukauden kirjoitusprojektin aikana, olin viitenä peräkkäisenä kuukautena kovastaa kuumeessa ja flunssassa, joten kirja vei minut läpi melkoisen sisäisen puhdistutumisen. Näin jälkikäteen olen ihmetellyt, että missä välissä oikein kirjoitin tämän kirjani, koska samanaikaisesti olin edelleen normaalisti palkkatyössä, jos raju flunssa ei ollut paiskannut minua petiin. Nyt kirja on kuitenkin yksien kansien sisässä ja kaikkien halukkaiden saatavilla alla olevan linkin kautta. Isot kiitokset jo etukäteen mahdollisesta ostostasi ja maukkaita lukuhetkiä kirjan pariin! 

Tästä pääset tilaamaan kirjan itsellesi: SISÄINEN VIISAUTESI – Sydämen Saaga

Tästä pääset tutustumaan elokuun Sydämen Saaga retriittiin: Sydämen Saaga retriitti 09. – 11.08.2019

Sydän täynnä onnea kaikille ihanaa kevään jatkoa toivotellen! 

Aurinkohalein, Reija