SYDÄMEN SAAGAN ENSIMMÄINEN KOULUTUS

Muutama vuosi sitten ajattelin videoida Sydämen Saaga – symboliikasta  videosarjan, joista ensimmäiset videot sainkin hyvin videoitua. Pian kuitenkin videoiden kanssa alkoi olla ongelmia ja videon muokkaukset takkusivat todella paljon. Päätin tuolloin antaa asian olla, enkä palannut enää uudelleen videoiden pariin. Ajatus symboliikan esittelemisestä kuitenkin pysyi ajatuksissani taustalla, vaikka muut toiminnot menivätkin näiden videoiden edelle. Viimein lähes vuosi näiden videoiden videoinnin jälkeen päätin kirjoittaa kirjan Sydämen Saaga -symboliikasta ja tuolloin viimein ymmärsin, miksi aloittamani videosarja ei aikoinaan toteutuneet. Nyt minulla on paljon kattavampi kokonaisuus symboliikasta kasassa Sydämen Saagan kirjan muodossa ”Sisäinen Viisautesi” ja nuo videot, jotka aikoinaan videoin pääsevät toimimaan nyt enemmänkin mainosvideoina koulutuksille. 

Alla olevassa videossa siis pieni esittely Sydämen Saagan ensimmäisestä koulutuksesta ”Opi tunnistamaan omat energiasi” . Mukavia videon katseluhetkiä toivotellen! 

Olet enemmän kuin tervetullut mukaan Sydämen Saaga – verkkokoulutuksiin, kuin myös kaikkiin muihinkin koulutuksiin, joissa tuon esiin aiheita oman laajemman tietoisuutemme kehityksestä. Jos koulutukset eivät ole kohdallesi juuri nyt ajankohtaisia, mutta haluaisit tietää mistä koulutuksissa on kyse, niin sitä varten saatavillasi on myös uusi kirjani aiheesta, joka esittelee sinulle ajatusmaailmaa Sydämen Saaga -konseptin takana. Tässä alla linkkejä jo olemassa oleviin koulutuksiin tai tuleviin tapahtumiin, sekä kirjaan joka on nyt kaikkien saatavilla Bod.fi sivuilla. 

Tästä pääset lukemaan lisää ensimmäisestä koulutuksesta:

OPI TUNNISTAMAAN OMAT ENERGIASI

Tästä pääset lukemaan lisää toisesta koulutuksesta:

OPI MUUNTAMAAN VÄRÄHTELYÄSI

Tästä pääset tutustumaan ensi kesän Sydämen Saaga retriittiin: 

SYDÄMEN SAAGA RETRIITTI ELOKUUSSA 2019

Tästä pääset tilaamaan itsellesi Sydämen Saaga -kirjan:

SISÄINEN VIISAUTESI – Sydämen Saaga

Aurinkoisin Sydänhalauksin, Reija