MUSTAN LOHIKÄÄRMEEN VIESTI TÄHÄN HETKEEN

Lohikäärmeet ovat olleet mukana matkassani jo vuosien ajan, mutta yksi erityinen lohikäärme on ollut lähemmin mielessä tässä viime vuosien aikana ja päätin hieman sukeltaa syvemmälle lohikäärmeiden symboliikkaan ja selvittää itselleni minkä vuoksi tämä valtava jättimäinen musta lohikäärme ilmestyy yhä uudelleen mielikuviini. Alla olevalla videolla tuon esiin omia ajatuksiani tästä nimenomaisesta mustasta lohikäärmeestä ja sen esiin tuomasta symboliikasta. Mukavia katseluhetkiä toivotellen! 

Jos haluaisit tutustua omaan itseesi syvemmin minun ohjauksellani niin siihen löytyy lukuisia erilaisia tapoja. Sydämen Saagan verkkokoulutukset antavat sinulle konkreettisia kokemuksia ja oivalluksia omasta laajemmasta itseestäsi, kun taas Sydämesi unelma – verkkokoulutus auttaa sinua sukeltamaan syvälle oman sydämesi aarrekammioihin. Tämän lisäksi voit kuunnella Youtube kanavani videoita, jotka ovat pullollaan ajatuksia sydäntietoisuudesta ja siitä miten voisimme lähentyä itsemme kanssa yhä syvemmin. Halutessasi voit myös tulla mukaan huikeille matkoillemme joko Mount Shastalle tai Hawaijille, jossa pääset omakohtaisesti kokemaan näiden kohteiden huikeat energiat sekä viisaudet, joita nämä matkat sinulle tarjoaa. Yksi helppo tapa sukeltaa oman laajemman tietoisuuden saloihin on myös lukea uutukainen kirjani Sisäinen Viisautesi, joka on saatavilla kaikissa mahdollisissa verkkokaupoissa, kuten myös omilla KAUPPA sivuillani. Tämän lisäksi maailma on täynnä muitakin upeita opettajia sydäntietoisuudesta, joten anna itsellesi aikaa etsiä juuri itselleni sopiva tapa oppia omasta laajemmasta itsestäsi lisää…

Minun tuotantooni pääset tutustumaan täältä lisää KAUPPA 

Ihanaa aurinkoista huhtikuunloppua kaikille toivotellen!