TOUKOKUUN KIVIENNUSTE 2019

Toukokuun energiat tukevat sydämen avautumista sekä vanhojen taakkojen taakse jättämistä. Joskun sydämen parantuminen saattaa tapahtua myös uudelleen avautuvien haavojen myötä, joten toukokuu tai lähikuukaudet ovat voineet olla hyvinkin tunteikkaita. Nyt olemme kuitenkin tärkeiden valintojen edessä, jotka vaikuttavat vahvasti tulevien kuukausien energioihin. Mukavia katseluhetkiä videon ääreen toivotellen! 

TOUKOKUUN TARJOUS

Sydämen Saaga retriitti on vielä tarjouksessa toukokuun loppuun erilaisten teknisten ongelmien vuoksi ja tästä alla olevasta linkistä pääset ilmoittautumaan mukaan tuohon ihanaan omaa sydänyhteyttäsi vahvistavaan retriittiin mukaan:

Sydämen Saaga retriitti 9.-11.8.2019

OLEN LOMALLA 

Lähden ryhmiemme kanssa kohta tämän kesän matkoillemme Mauille sekä Mount Shastalle, joten tulen olemaan ulkomailla 20.5.- 16.6. välisen ajan. Tuolloin en pääse vastaamaan kommentteihinne tai viesteihinne niin nopeasti kuin aikaisemmin, mutta palaan viesteihinne viimeistään matkalta palattuamme. Kiireisissä asioissa voitte laittaa minulle sähköpostia, koska pääsen lukemaan sähköpostiani matkan aikana aina, kun pääsemme nettiyhteyksien pariin. Ajatukseni ja energiani ovat kuitenkin kohdistettuna suurimmilta osin matkalle osallistujille ja heidän kokemustensa mahdollistamiseen parhaaseen mahdolliseen tapaan, joten älä hätäänny jos et saa minulta vastausta kuin vasta matkalta palattuani.