7 TÄRKEÄÄ OLEMUKSEMME OSAA

Hyvin monesti Sydämen Saaga koulutukset ymmärretään energiahoito-koulutuksiksi, vaikka todellisuudessa kyse on oman itsemme oivaltamisesta syvemmin. Katso tästä alla olevasta videosta mitä kaikkea Sydämen Saagan symboliikkaan kuuluu. Mukavia katseluhetkiä toivotellen!

SYDÄMEN SAAGA KOULUTUKSET

Jos haluat tutustua Sydämen Saagan symboliikkaan syvemmin ja päästä oivaltamaan paremmin miten ne liittyvät omaan elämääsi olen listannut sinulle tähän alle tarjoamani palvelut. Verkkokoulutuksiin voit hypätä mukaan silloin, kun sinulle parhaiten sopii ja sinulla on katseluoikeus koulutuksen vidoihin koko loppuelämäsi ajan. Sisäinen Viisautesi – kirja taas antaa hyvän yleiskatsauksen koko Sydämen Saaga- symboliikkaan ja toimii pohjustuksena Sydämen Saaga verkkokoulutuksille. Elokuussa pidettävä Sydämen Saaga retriitti sen sijaan antaa sinulle mahdolisuuden kokea syvemmän yhteyden itseesi minun henkilökohtaisella ohjauksellani. Näitä retriittejä en pääse tekemään kovin usein, joten varaa paikkasi ajoissa, jos haluat päästä henkilökohtaiseen ohjaukseeni mukaan muiden samanhenkisten ihmisten kanssa 🙂 

SYDÄMEN SAAGA RETRIITTI 9.-11.08.2019

Lue lisää TÄÄLTÄ 

SYDÄMEN SAAGA – VERKKOKOULUTUKSET

Lue lisää TÄÄLTÄ 

SISÄINEN VIISAUTESI – KIRJA

Lue lisää TÄÄLTÄ 

Olet enemmän kuin sydämellisesti tervetullut mukaan opetusteni pariin 🙂 

Aurinkoisin sydänhalauksin, 

Reija