KULTAKAIVOS SISÄLLÄSI

Kesäkuu tuo energioillaan esiin sisäisen kultakaivoksemme tai tietoisuuden tämän runsauden lähteen olemassa olosta omassa olemuksessamme. Videolla tuon hieman ajatuksia esiin sisäisestä runsaudestamme ja samalla pääset kurkistamaan Mount Shastan maisemiin, jossa pääsin tekemään kesäkuun kiviennusteen. Mukavia katseluhetkiä videon äärelle!

Jos haluat saada syvemmän yhteyden itseesi ja oppia ensi askeleet kohti oman olemuksesi laajuutta, niin olet enemmän kuin sydämellisesti tervetullut mukaan elokuun alussa pidettävään Sydämen Saaga retriittiin 9.-11.8.2019. Tästä alla olevasta linkistä pääset lukemaan enemmän tuosta ihanasta viikonlopusta täällä Keski-Suomen vehreän luonnon keskellä. Jäljellä on vielä muutama paikka vapaana, joten toimi nopeasti, jos haluat varmistaa oman paikkasi tähän viikonloppuun muiden samanhenkisten ihmisten kanssa. 

SYDÄMEN SAAGA RETRIITTI 9.-11.8.2019 

Olet enemmän kuin sydämellisesti tervetullut mukaan retriittiin!