TIETOISUUDEN KASVU

Alla olevassa videossa pohdin hieman tietoisuutta ja sitä mitä kaikkea tietoisuuteen liittyy. Otan esiin myös sen miten tärkeää on tulla tietoiseksi omista energioistaan ja avautua yhä laajemmin omalle aistimaailmalleen. Mukavia katseluhetkiä videon pariin!

Jos haluaisit kasvattaa omaa tietoisuuttasi lempeästi omaan itseesi samalla tutustuen, siihen löytyy muutamakin erilaisia mahdollisuus omien palvelujeni kautta. Sinulla on tämän kesän aikana mahdollisuus joko lähteä mukaan verkkokoulutuksiini, jotka ovat saatavilla läpi vuoden tai halutessasi voit tulla mukaan ihanaan kesäretriitiini elokuun alussa tai voit hankkia itsellesi uuden kirjani SISÄINEN VIISAUTESI. Nämä kaikki erilaiset palvelut sekä tuotteet antavat sinulle mahdollisuuden tutustua omaan tietoisuuteesi yhä laajemmin ja avata omaa sydän energiaasi yhä syvemmin käyttöösi. Lisää aiheesta pääset lukemaan alla olevien linkkien kautta: 

VERKKOKOULUTUS: Opi tunnistamaan omat energiasi

VERKKOKOULUTUS: Opi muuntamaan värähtelyäsi

KESÄN RETRIITTI: Sydämen Saaga retriitti 9.-11.8.2019

UUSI KIRJANI: Sisäinen Viisautesi

Olet enemmän kuin sydämellisesti tervetullut mukaan matkaani!