RAKKAUDEN MANIFESTOINTI

Aina ei ole helppoa saada itselleen sitä mitä sydämestään haluaisi. Olen kokenut tämän itse moneen kertaan oman elämäni aikana. Jo aikoinaan minulle on tuotu esiin, että olen ”melkoisessa rakkauden oppikoulussa” ja siltä se tosiaankin on tuntunut. Viime kesänä löysin Mauin matkaltamme ihanan uuden työkalun, joka tulee olemaan minulle henkilökohtaisesti hyvin tärkeä työkalu oikeanlaisen rakkauden löytämiseksi elämääni ja alla olevassa videossa kerron tästä aiheesta hieman lisää. Mukavia katseluhetkiä videon äärelle toivotellen!

Toivon mukaan video antoi sinulle uusia ajatuksia rakkauden manifestoimiseen ja tulen kyllä puhumaan aiheesta lisääkin vielä tulevaisuudessa, mutta tämän videon myötä halusin antaa sinulle uuden idean miten voisit kutsua oikeanlaisia ihmisiä elämääsi mukaan 🙂 Päästä irti ulkoisista asioista ja keskity siihen millaisia tuntemuksia haluaisit tuntea jonkun sinulle rakkaan ihmisen kanssa ja anna universumille mahdollisuus tuoda eteesi tällainen henkilö. 

Uusi kirjani SISÄINEN VIISAUTESI – kertoo siitä miten voit kasvattaa rakkautta sisälläsi. Tämä sisälläsi kasvava rakkauden energia alkaa esiin tullessaan hohtamaan yhä vahvemmin olemuksestasi eteenpäin ja se tekee sinusta hyvin magneettisen ja luokseen kutsuvan yksilön. Jos et ole vielä tutustunut uuteen kirjaani niin pääset lukemaan aiheesta lisää TÄÄLTÄ.

Tässä alla vielä hieman tarkempia tietoja tästä ihanasta kirje-kirjasesta:

LETTERS TO MY LOVE
www.letterstomy.com

ps. Näitä kirjasia oli myytävissä myös Alibriksen puolella